Röhejesen fest az egykor bombázó Cher
Cikis fotókkal!
A világhírű énekesnő egyre furcsább kinézetet ölt, rajongói legnagyobb döbbenetére.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tagadhatatlan, hogy Cher felett bizony eljárt az idő. A 61. életévét taposó sztár azonban nem tud kibékélni a visszafordíthatatlan öregedési folyamattal – míg korábban plasztikai műtétet sorával tűnt fel, addig manapság bizarr parókái és viaszbabához hasonlatos arca okoznak megrökönyödést.

 

Legutóbb Oprah Winfrey hívta meg híres show-jába, ahol a zenei élet másik nagy alakjával, az immáron 68 éves Tina Turnerrel együtt kérdezgette arról, milyen megöregedni a kíméletlen popvilágban.

Ahogy az sejthető volt, az ezúttal fura, szőke-göndör parókát viselő Cher egyszerűen "szar" érzésnek nevezte, ám Tina, aki nyolc év pihenő után újfent koncertezni készül, rögtön replikázott, hogy a kor a legkevésbé sem számít.

Veszedelmes viszonyok

A beszélgetés során aztán ismét Tom Cruise-zal való viszonyára terelődött a szó, és Cher elmerült a nosztalgia langymeleg tavában.

- Teljesen odavoltam érte. Olyan édes volt… és valahogy annyira más – emlékezett vissza az énekesnő.

Amikor pedig arról a bizonyos hosszú és forró éjszakáról mesélt a 16 évvel fiatalabb színész karjaiban, a közönség éljenzésben és hujjogásban tört ki.

Persze a titkos kapcsolat nem tartott sokáig, Cruise ugyanis hamarosan találkozott a szintén idősebb Mimi Rogers-szel, aki az első felesége lett. Bár három évre rá elváltak, még ugyanabban az évben Cruise elvette Nicole Kidmant.

Ez a házasság már 11 évig tartott, és 2001-ben szakadt vége, majd 2006-ban harmadszor is megházasodott, ezúttal Katie Holmes lett a szerencsés asszony.

Cher csupán kétszer volt házas: Sonny Bonóval 11 évig bírták egymás mellett, másodszorra viszont mindössze kilenc napig volt ismét feleség, Gregg Allman oldalán. Utolsó komoly udvarlójával, Rob Camillettivel mintegy 15 éve szakított már, azóta egyedül él.

- Fura ügy a randizás. Nem minden pasi érzi jól magát velem. Chernek lenni kemény dolog, és egy férfi ezt gyakran nehezen viseli el – panaszolta az egyre furcsább póthajakban parádézó díva.

Ezt is szeretjük