Halálos vírus támadta meg az énekesnőt! Bele is halhatott volna a súlyos betegségbe Cher
A 68 éves énekesnőnek a veséjére és a szívére is ráhúzódott a kór.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 68 éves énekesnő, Cher szervezetét tavaly szeptemberben támadta meg egy agresszív vírus, ami miatt alig egy hónap után le kellett állítania aktuális turnéját.

Hónapokon át küzdött a betegséggel, de a sok szeretetnek, amit a rajongóitól kapott, és persze a szerencsének köszönhetően mostanra sikerült felépülnie.

Meg is halhatott volna

- Nagyszerűen érzem magam! Nem haldoklom! - nyilatkozta szűkszavúan, de boldogan Cher a Closer Weekly magazinnak szerdán.

Az énekeső egyik közeli ismerőse elárulta, a munkamániás dívának összetört a szíve, amikor kénytelen volt cserbenhagyni rajongóit tavaly ősszel.

A betegség nagyon lelassította, a vírus rossz hatással volt a vesefunkcióira, de fenyegette az énekesnő szívét is.

A Closer Weekly még októberben arról tudósított, hogy Cher a nap 24 órájában egy apró szívmonitort visel, ami rögzíti a szívverését és az esetleges ritmuszavarokat.

- Először az életében meg kellett tanulnia lelassítani és módszeresen visszaerősödni - nyilatkozta a magazinnak Cher egyik barátja.

Mostanra az énekesnő teljesen felépült, boldogabb és egészségesebb, mint az elmúlt években bármikor. A turnéját is hamarosan folytatja.

Ezt is szeretjük