Vérfagyasztó történet derült ki Cherről: a 80-as években így próbálták meggyilkolni
Chert két rajongója mentette meg a támadójától.

cher
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számtalan eset példázza, hogy a hollywoodi sztárokért való rajongás olykor extrém méreteket ölt. Szinte nincs olyan híresség az álomgyárban, aki ne tudna beszámolni legalább egy olyan alkalomról, amikor rajongói túl messzire mentek.

Sok zaklatásos eset került napvilágra az évek során: vannak, akik bizarr telefonhívásokat, mások furcsa hangvételű leveleket kapnak. Sajnos tragikus kimenetelű történetekről is tudunk. Ott van például John Lennon, akinek életét csodálója, Mark David Chapman vette el. Chernek pedig csak egy hajszálon múlt, hogy épp bőrrel megússzon egy találkozást.

Chert meg akarták ölni az egyik előadása után

A 74 éves díva leginkább filmjeivel és dalaival lett népszerű, azt már kevesebben tudják róla, hogy a ’80-as években színházban dolgozott. Ebben az időszakban történt meg vele az a vérfagyasztó sztori, amely a mai napig kísérti.

cher 1980
Fotó: Frank Edwards / Getty Images Hungary

1982-ben a Jöjj vissza, Jimmy Dean című film musicalváltozatát játszotta a Broadway színpadán. Az ekkor már nagy névnek számító sztárnál megszokott volt, hogy előadásai után sokan az ajtóban várták, hogy autogramot kérjenek tőle, vagy hogy gratuláljanak neki.

- Egy-két rajongó mindig odajött hozzám a művészbejáróhoz, azt hittem, az a férfi is csak azért jön, hogy kezet rázzunk - mesélte a Guardiannek adott interjújában 2020 decemberében.

cher 1982
Fotó: Getty Images Hungary

- Kézfogás helyett megragadott, és hátraszorította a karom, majd elkezdett a sikátor felé lökdösni, miközben azt motyogta a fülembe, „ha megmukkansz, megöllek”.

Nagy szerencséjére két rajongója meglátta, mi történik, és azonnal a segítségére siettek, mire a titokzatos alak elszaladt. Ám ennek az estének az emléke nem halványodott el benne azóta sem. Annyira sokkolta a dolog, hogy napjainkban sem mer koncertjei után egyedül mutatkozni.

Sophia Loren fiatalon

Számtalan színésznő megigézte az embereket a szépségével a 20. században, közéjük tartozott az olasz díva, Sophia Loren is, aki gyakran mutatta meg merész és dögös oldalát a filmvásznon.

Ezt is szeretjük