Cher ezért raboltatta el a fiát a New York-i hotelből: 4 férfit bérelt fel titokban

Cher fiát, Elijah Blue-t négy férfi rabolta el.

GettyImages-95836261 (1)

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cher nem mindennapi döntést hozott meg szülőként tavaly ősszel: négy férfit bérelt fel azért, hogy azok elrabolják a fiát, Elijah Blue Allmant, tudta meg a Daily Mail.

A brit napilap bírósági dokumentumok alapján közölte a történetet. Mint kiderült, az énekesnőnek jó oka volt rá, hogy ezt tegye a gyerekével.

Cher elraboltatta a saját fiát

Elijah Blue felesége, Marieangela King még tavaly decemberben állt elő a megdöbbentő sztorival, amelyet a Los Angeles-i Legfelsőbb Bírósághoz is benyújtott 2022. december 5-én. A nő állítása szerint 2022 novemberében 12 napot töltött egyedül a férjével egy New York-i hotelben, ám november 30-án négy férfi tört rájuk, hogy elrabolhassák Elijah-t. Pont azon a napon ünnepelték volna meg a házassági évfordulójukat.

Cher és Elijah 2001-ben.
Cher és Elijah 2001-ben.
Fotó: Frank Trapper / Getty Images Hungary

- Az egyik férfi azt mondta nekem, hogy Elijah anyja bérelte fel őket - állította Marieangela.

A férj még 2021-ben adta be a válási papírokat, ám ebből a történetből az derült ki, hogy próbálták megmenteni a házasságukat.

A nő kijelentette azt is, hogy fogalma sincs a férje hol- és hogylétéről, és nagyon aggódik érte.

Elijah-nak meggyűlt a baja a drogokkal, már 11 évesen kipróbálta a kábítószerezést, és sokáig heroinfüggő volt. A mai napig nem állt talpra, Cher pont ezért próbált 2022 novemberében közbeavatkozni. A férfi idén legalább hat hónapig a Los Angeles-i Chateau Marmont Hotelben lakott, Cher már egy gondozót is felbérelt mellé, hogy vigyázzon rá, de nem járt túl sok sikerrel.

A hotel dolgozói szerint Elijah gyakran ütötte ki magát, ráadásul sokszor úgy festett, mintha egy hajléktalan férfi lenne. Idén szeptemberben a szálloda bejáratánál összeesett, az ott dolgozók segítettek neki, de két nappal később a rendőrség vitte el őt onnan. A brit lap úgy tudja, jelenleg egy rehabilitációs központban van Pasadenában. 

Tina Turner és Cher utolsó találkozása

Az énekesnő maga vallotta be, mi történt köztük.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük