Friss lesifotók! Elképesztően lefogyott Cher férfivá operált lánya, Chaz Bono
Chaz Bono elhatározta, hogy változtat a külsején.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Chaz Bono, Cher gyermeke összeszedte magát, és elképesztő változáson ment keresztül, látványosan lefogyott.

Az író-zenész sztárcsemete úgy döntött, a színészettel is megpróbálkozik, ehhez viszont elengedhetetlen volt a külső átalakulás.

Több ruhaméretet fogyott

Chaz Bonóról köztudott, hogy amit egyszer a fejébe vesz, azt meg is valósítja, még akkor is, ha célja elérése rengeteg küzdelemmel jár. A fogyás is egy tudatos elhatározás volt, amiről az amerikai Sunday Time magazinnak mesélt.

Elmondása szerint nemcsak a színészet kedvéért dobta le a plusz kilókat, zavarta, hogy a súlya miatt nem érzi jól magát a bőrében, és a fizikai állapota sem az igazi. Sokszor küzdött egészségügyi problémákkal.

A fogyás nem volt élete legkönnyebb projektje, mivel a diéta kezdetben nagyon nehéznek bizonyult, de megérte szenvedni, hiszen a híresség vérnyomása és koleszterinszintje is rendbejött, sőt, most már tükörbe nézni is szeret.

Megerősödött az évek során

Nyíltan felvállalt homoszexualitása miatt sokan támadták, de ő nem foglalkozott a vádakkal, többször nyilatkozta, hogy ez csupán megerősítette lelkileg.

A sztárcsemetének nem lehetett könnyű, hiszen világhírű édesanyja is nehezen viselte, hogy gyermeke a saját neméhez vonzódik.

A 67 éves Cher szintén a Sunday Time magazinnak adott interjújában elmondta, hogy már kezd hozzászokni a gondolathoz, hogy Chaz nemi hovatartozása miatt soha nem lesznek klasszikus család, nehéz volt feldolgoznia, hogy soha nem lesz nagymama.

A sztármama azt is hozzátette, hogy nagyon büszke gyermekére, és örül, hogy boldognak látja új külsejével, mindenben támogatja, hiszen legnagyobb vágya, hogy az jól érezze magát a bőrében, és ezáltal az életében is.

Ezt is szeretjük