Cuki fotókon György herceg és Charlotte hercegnő
Sok-sok képen Katalin hercegnő és Vilmos herceg tündéri gyerekei.

Dia

 	Anyák napja 	2014-ben, anyák napján készült ez a gyönyörű felvétel az akkor még csak háromtagú hercegi családról. 	Kapcsolódó cikk: 	Elképesztően cuki, ahogy György herceg a királynőt becézi!

Anyák napja

2014-ben, anyák napján készült ez a gyönyörű felvétel az akkor még csak háromtagú hercegi családról.

Kapcsolódó cikk:

Elképesztően cuki, ahogy György herceg a királynőt becézi!

Dia

 	György herceg első születésnapja 	A büszke szülők több szívmelengető fotón mutatták meg tavaly július 22-én elsőszülött gyermeküket, György herceget. Ez az egyik közülük. 	Kapcsolódó cikk: 	Imádja a reflektorfényt György herceg!

György herceg első születésnapja

A büszke szülők több szívmelengető fotón mutatták meg tavaly július 22-én elsőszülött gyermeküket, György herceget. Ez az egyik közülük.

Kapcsolódó cikk:

Imádja a reflektorfényt György herceg!

Dia

 	György herceg első születésnapja 	A kisfiúval valamivel első születésnapja előtt látogattak el büszke szülei egy természettudományi kiállításra. 	Kapcsolódó cikk: 	4 éve házasodott össze Katalin és Vilmos! - Fotók

György herceg első születésnapja

A kisfiúval valamivel első születésnapja előtt látogattak el büszke szülei egy természettudományi kiállításra.

Kapcsolódó cikk:

4 éve házasodott össze Katalin és Vilmos! - Fotók

Dia

 	Charlotte hercegnő május 2-án született 	Katalin hercegnő és Vilmos herceg kislánya, Charlotte hercegnő 2015. május 2-án jött a világra. Még aznap megmutatták a világnak. 	Kapcsolódó cikk: 	Így fog kinézni Charlotte hercegnő 21 évesen!

Charlotte hercegnő május 2-án született

Katalin hercegnő és Vilmos herceg kislánya, Charlotte hercegnő 2015. május 2-án jött a világra. Még aznap megmutatták a világnak.

Kapcsolódó cikk:

Így fog kinézni Charlotte hercegnő 21 évesen!

Dia

 	Az első közös képek 	Június elején a Kensington-palota közzétette az első közös fotókat a hercegi testvérekről. A négy képet Katalin hercegnő készítette. 	Kapcsolódó cikk: 	Faképnél hagyták Charlotte hercegnőt!

Az első közös képek

Június elején a Kensington-palota közzétette az első közös fotókat a hercegi testvérekről. A négy képet Katalin hercegnő készítette.

Kapcsolódó cikk:

Faképnél hagyták Charlotte hercegnőt!

Dia

 	Imádnivaló arcocskák 	Ez a fotó is ahhoz a sorozathoz tartozik, amelyet Katalin hercegnő készített a gyerekekről. 	Kapcsolódó cikk: 	Charlotte hercegnő elképesztő ajándékai

Imádnivaló arcocskák

Ez a fotó is ahhoz a sorozathoz tartozik, amelyet Katalin hercegnő készített a gyerekekről.

Kapcsolódó cikk:

Charlotte hercegnő elképesztő ajándékai

Dia

 	Az első puszi a nagytesótól 	A hercegnőnek sikerült azt a pillanatot is megörökítenie, amikor nagyobbik gyermeke homlokon puszilja kishúgát, Charlotte hercegnőt. Ugye, milyen édes? 	Kapcsolódó cikk: 	Így fog kinézni Charlotte hercegnő 18 évesen!

Az első puszi a nagytesótól

A hercegnőnek sikerült azt a pillanatot is megörökítenie, amikor nagyobbik gyermeke homlokon puszilja kishúgát, Charlotte hercegnőt. Ugye, milyen édes?

Kapcsolódó cikk:

Így fog kinézni Charlotte hercegnő 18 évesen!

Dia

 	Látszik a hasonlóság 	A vak is láthatja, hogy György herceg és Charlotte hercegnő testvérek, hiszen pufók arcocskájuk már most nagyon hasonlít. 	Kapcsolódó cikk: 	Édes fotókon Katalin és György a játszótéren!

Látszik a hasonlóság

A vak is láthatja, hogy György herceg és Charlotte hercegnő testvérek, hiszen pufók arcocskájuk már most nagyon hasonlít.

Kapcsolódó cikk:

Édes fotókon Katalin és György a játszótéren!

Dia

 	Charlotte hercegnő keresztelője 	Ez az első hivatalos fotó a négytagúra bővült hercegi családról. Eldönthetetlen, hogy melyik gyerkőc az aranyosabb. 	Kapcsolódó cikk: 	Pippa Middleton hercegnőnek hitte magát!

Charlotte hercegnő keresztelője

Ez az első hivatalos fotó a négytagúra bővült hercegi családról. Eldönthetetlen, hogy melyik gyerkőc az aranyosabb.

Kapcsolódó cikk:

Pippa Middleton hercegnőnek hitte magát!

Dia

 	György herceg ellopta a show-t! 	György herceg olyan arcokat vágott a keresztelőn, amiket senki nem tudott nevetés nélkül megállni. Amikor pedig bekukucskált Charlotte-hoz a babakocsiba, mindenki sóhajtott egyet a meghatottságtól. 	Kapcsolódó cikk: 	Harry herceg nem ment el unokahúga keresztelőjére!

György herceg ellopta a show-t!

György herceg olyan arcokat vágott a keresztelőn, amiket senki nem tudott nevetés nélkül megállni. Amikor pedig bekukucskált Charlotte-hoz a babakocsiba, mindenki sóhajtott egyet a meghatottságtól.

Kapcsolódó cikk:

Harry herceg nem ment el unokahúga keresztelőjére!

Dia

 	Apa karjaiban a legjobb 	Mario Testino készítette Vilmos hercegről és fiáról, György hercegről ezt a gyönyörű, fekete-fehér felvételt. 	Kapcsolódó cikk: 	Fotókon a mindenórás Katalin hercegnő és György herceg!

Apa karjaiban a legjobb

Mario Testino készítette Vilmos hercegről és fiáról, György hercegről ezt a gyönyörű, fekete-fehér felvételt.

Kapcsolódó cikk:

Fotókon a mindenórás Katalin hercegnő és György herceg!

Dia

 	Két hercegnő 	Ezt a fotót szintén a híres fényképész, Mario Testino készítette. Katalin hercegnőről és kislányáról jelenleg ez az egyik legszebb kép. 	Kapcsolódó cikk: 	Tényleg olyan, mint Diana hercegnő!

Két hercegnő

Ezt a fotót szintén a híres fényképész, Mario Testino készítette. Katalin hercegnőről és kislányáról jelenleg ez az egyik legszebb kép.

Kapcsolódó cikk:

Tényleg olyan, mint Diana hercegnő!

Dia

 	Katalin hercegnő a keresztelőn 	Az előbbi után jöjjön Katalin és Charlotte nem hivatalos fotója a keresztelőről. Akkor készült, amikor édesanyja kiemelte a babát a kocsiból, aki picit sírdogálni kezdett. 	Kapcsolódó cikk: 	Ilyen kisbaba volt Katalin hercegnő! Nézd meg

Katalin hercegnő a keresztelőn

Az előbbi után jöjjön Katalin és Charlotte nem hivatalos fotója a keresztelőről. Akkor készült, amikor édesanyja kiemelte a babát a kocsiból, aki picit sírdogálni kezdett.

Kapcsolódó cikk:

Ilyen kisbaba volt Katalin hercegnő! Nézd meg

Blog.hu ajánló
Fotó: