Ijesztő bajban szenved Charlotte Church kislánya
Charlotte Church nemrég bevallotta, kétéves kislánya meglehetősen különös és egyben rémisztő dolgokat produkál.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A rajongók bizonyára meg vannak győződve arról - és gyakran maga az adott sztárszülő is ezt sugallja -, hogy egy sztárbaba mindig édes, mindig mosolyog és tökéletes egészségnek örvend. 


Charlotte Church azonban őszintén elmesélte, bármennyire is imádja kislányát, egyáltalán nem minden rózsaszín körülötte. Ruby, az ifjú énekesnő kétéves kislánya ugyanis úgynevezett szuperhisztit produkál, azaz visszatartja a levegőt tombolás közben, ami már nemegyszer vezetett ájuláshoz.

- Ruby olyankor csinálja ezt, amikor hisztizik vagy valamit, például édességet vagy csokit, nagyon meg akar kapni. Egyszerűen nem vesz levegőt egészen addig, amíg el nem veszíti az eszméletét.

Bevallom, első alkalommal teljesen kétségbeestem. Azon nyomban kórházba vittem, ahol rögtön megnyugtattak, azért nem olyan vészes a helyzet, mint látszik.

- Állítólag a gyerkőcök öt százalékánál fordul elő a szuperhiszti, de szerencsére azt is megtudtam, hogy három-négy éves kora környékén magától elmúlik majd - mesélte a sztár a Children's Hospital for Wales gyermekkórház megnyitóján.

Azt is hozzátette, bár nehezen viselik férjével, Gavin Hensonnal lányuk ijesztő tombolását, mára azt is megtanulták, hogy ha vizet spriccelnek a pici arcába vagy ráfújnak, akkor el tudják elkerülni az ájulást.

Az 1986-os születésű Charlotte Church igazi csodagyereknek számított, Voice of an Angel című, áriákat és vallásos dalokat tartalmazó első albumát 12 évesen jelentette meg. Azóta számos hírességnek - II. János Pál pápa, II. Erzsébet, Bill Clinton, az USA egykori elnöke - mutatta meg fantasztikus hangját, és a 2001-es Egy csodálatos elme című Russell Crowe-mozinak is ő énekelte a betétdalát.

Ami a magánéletét illeti, egy ideje a 27 éves rögbijátékossal, Gavin Hensonnal él Cardiff mellett, egy farmon: kislányuk, Ruby 2007 szeptemberében született, idén januárban pedig világra jött fiuk, Dexter.A Children's Hospital for Wales egyébként rajta kívül olyan sztárok közreműködésével épült meg, mint a szintén walesi Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas és Sir Ian Botham krikettbajnok.
Ezt is szeretjük