Charlotte hercegnő összeöltözött Katalinnal: ilyen szépek voltak a karácsonyi koncerten
Charlotte hercegnő és Katalin hercegné bordó kabátban mentek a karácsonyi koncertre.

charlotte-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné második alkalommal volt a királyi család hagyományos karácsonyi koncertjének háziasszonya, az ünnepélyes rendezvényt december 15-én a Westminster-apátságban tartották meg.

Az eseményre 1800 vendéget hívtak meg, derült ki a Daily Mail cikkéből, a koncertet szenteste a brit ITV is műsorra tűzi. Az eseményen természetesen jelen volt az egész család, csak Lajos herceg hiányzott, valószínűleg a szülei úgy gondolták, hogy ő még túl kicsi ehhez, és biztosan csak unatkozna.

Charlotte hercegnő és Katalin hercegné a karácsonyi koncerten

A házaspár két idősebb gyerekükkel érkezett az apátsághoz, a walesi hercegné és hétéves kislánya összeöltöztek, mindketten bordó árnyalatú kabátot viseltek: Kataliné az Eponine divatházból, Charlotté pedig a Trotters Heritage-ból való.

GettyImages-1449478562
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

Vilmos és György öltönyben és nyakkendőben voltak. Ők is összeöltöztek, hiszen a kabátjuk, a nadrágjuk, a cipőjük és az ingjük színei is stimmeltek, egyedül a nyakkendők tértek el egymástól.

Az eseményen a szeptemberben elhunyt Erzsébet királynőről is megemlékeztek. Vilmos nagymamája előtt úgy rótta le tiszteletét, hogy felolvasta a királynő tíz évvel ezelőtti, 2012-es karácsonyi beszédét.

GettyImages-1245633220
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Harry és Meghan kislánya sosem látott fotókon

Harry és Meghan dokumentumsorozatában a kis Lilibet Diana is feltűnik.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük