Charlotte hercegnőről irtó cuki dolog derült ki: Vilmos herceg árulta el
Charlotte hercegnő hobbijáról mesélt Vilmos herceg.

charlotte-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Vilmos herceg és Katalin hercegné hivatalos teendőiket végzik, olykor elárulnak apró információikat a magánéletükről és a gyerekeikről, György hercegről, Charlotte hercegnőről és Lajos hercegről.

A trónörökös legutóbb kislányáról mesélt Anglia női focicsapatának, mint kiderült, nem csak György herceg rajong a sportágért, írta meg a US Weekly.

Charlotte hercegnő hobbija

A hétéves hercegnő már kész kis hölgy, és szívesen utánozza édesanyját, a napszemüvegeit például folyton elcseni. Emellett igazi vagány gyerkőc, gyakran focizik testvéreivel. A herceg úgy látja, van tehetsége a futballhoz.

Nemcsak György herceg, hanem húga, Charlotte hercegnő is szeret focizni.
Nemcsak György herceg, hanem húga, Charlotte hercegnő is szeret focizni.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Charlotte szerette volna, ha elmondanám nektek, mennyire nagyon jó a gólrúgásban - árulta el Vilmos a női focicsapat tagjainak.

- Ő egy feltörekvő tehetség a jövő számára - tette hozzá Cambrdige hercege.

György hercegről már köztudott volt, hogy nagy futballrajongó, a Chelsea csapatának drukkol, sőt, tavaly a foci Eb-meccseire két alkalommal is kiment a szüleivel, hogy az angoloknak drukkoljon. Akkor Charlotte hercegnő nem tartott velük, valószínűleg azért nem, mert túl kicsinek gondolták őt a szülei ahhoz, hogy végig tudjon ülni egy mérkőzést.

Sztárok, akik összeöltöztek Katalin hercegnével

Képes összeállításunkban megnézheted, mely hírességeknek van ugyanolyan ruhájuk, mint Katalinnak.

Ezt is szeretjük