Obamának ilyet eddig senki nem mert mondani! - A színésznő kínos helyzetbe hozta
Charlize Theron egy tévéműsorban árulta el, hogyan hozta zavarba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 39 éves Charlize Theron Jimmy Kimmel műsorában, a Jimmy Kimmel Live!-ben vendégeskedett hétfőn, ahol elmesélte, mennyire kínosra sikeredett első találkozása Barack Obama elnökkel.

A színésznő, aki nemrég szakított kedvesével, Sean Penn-nel, azt is elárulta, lányos zavarában nagyon leégette az elnököt.

Sztriptízbárba hívta

Charlize Theron a műsor folyamán elmondta, hogy amikor izgul, gyakran mond oda nem illő dolgokat, amikkel néha nagyon kínos szituációkat tud teremteni.

- Van ez a dolog, ami akkor történik velem, amikor ideges vagyok, szinte mindig mondok valami illetlent. Ez is Tourette-szindróma a maga módján. Nem tudom megállítani. Ez olyan, hogy blablablaa! Mint egy verbális hasmenés - hasonlította magát a színésznő a Tourette-szindrómával küzdőkhöz, akik képtelenek szabályozni, mit mondanak.

Ezért történt hát, hogy amikor Obama találkozásukkor megemlítette neki, hogy a Jimmy Kimmel Live!-hez hasonló műsorokban való szerepléssel, olyan emberekhez érhet el, akikhez korábban soha, a színésznő nem éppen úgy reagált, ahogy illett volna.

- Nos, ha szeretnél a társadalom más rétegeivel megismerkedni, akkor elvihetlek egy sztriptízbárba - válaszolta az elnöknek Charlize.

A színésznő szerencséjére Obama látta, mennyire zavarban van, ezért elpoénkodta a kínos szituációt. Ennek ellenére a szőke sztár ezután még vagy egy hónapig kellemetlenül érezte magát miatta.

Ezt is szeretjük