Fotók: csak úgy ragyog a színésznő a szerelemtől! Így jelent meg párjával a premieren
Sean Penn és Charlize Theron láthatóan imádják egymást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfő este volt Sean Penn új filmjének, a Gunmannek  a bemutatója Londonban, ahol természetesen megjelentek az akcióthriller szereplői is.

Ám hiába az alulöltözött fiatal sztárok, az esten mindenki a színészre és párjára, Charlize Theronra figyelt, akikről már messziről sütött, mennyire szerelmesek egymásba.

Bár 15 év korkülönbség van köztük - Sean Penn 54, kedvese pedig 39 éves -, ráadásul Charlize Theron fél fejjel magasabb, ez cseppet sem zavarja őket, úgy turbékoltak a premieren, mintha más ott sem lenne.

Összebújtak, nevetgéltek, és közben egy pillanatra sem engedték el egymás kezét, akkor sem, amikor fotósok hada kattintgatta a kameráit az orruk előtt.

A két színész néhány éve ismerkedett össze, de másfél évig csak barátság volt köztük. Ám az érzéseiknek nem tudtak parancsolni, szép lassan egymásba szerettek, kapcsolatukat pedig 2014 januárjától fel is vállalták.

Először lesifotósok kapták őket lencsevégre, majd a hivatalos eseményeken is együtt jelentek meg.

Mint Charlize Theron tavaly a Today Show-ban elmesélte, párjával meg is beszélték, hogy érdemes-e a barátságukat feladni, és párkapcsolatra lépni, hiszen ha a szerelem nem alakul jól, akkor már nem lehet visszatáncolni, és a kapcsolat bukásával egyúttal egy barátot is elveszítenek.

Ám a jelek szerint végül az érzelmeik legyőzték a félelmeiket - ki tudja, lehet, hogy hamarosan az esküvőre is sor kerül.

A Gunmanben egyébként Sean Penn egy ügynököt alakít, akit elárult a szervezete, és ő próbál az igazság végére jutni. A filmben Penn mellett Javier Bardem és Idris Elba is szerepelnek, magyarországi bemutatóról egyelőre nincs hír.

Egykori sztárpárok az Oscar-gálákról

Nézd meg, kiket láthattunk szerelmespárként az Oscaron az elmúlt 15 évben. Ma már mindannyian külön utakon járnak.

Ezt is szeretjük