Hosszú ideje beteg volt! Meghalt a népszerű színész
Felesége karjaiban hunyt el
Elhunyt Charles Keating, A Thomas Crown-ügy sztárja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elvesztette a harcot a rákkal szemben Charles Keating, aki 72 éves korában otthonában, felesége karjaiban hunyt el augusztus 9-én.

Halálhírét egykori kolléganője, Alicia Coppola tette közzé először a Twitteren. Mint ahogy írta, az, hogy ő ma színésznő, Keatingnek köszönhető, akit első tanárának és mentorának tart.

A magyar nézők számos filmben találkozhattak Charles Keatinggel, többek között A Thomas Crown-ügyben vagy a Több mint testőrben. Az egészestét mozifilmeken kívül számos sorozatban is szerepelt, nagy sikert aratott az 1981-es sorozata, az Utolsó látogatás, melyben Jeremy Irons partnere volt. A legtöbb szakmai elismerést azonban az Another Worldben nyújtott alakítása miatt kapta, a kritikusok neki ítélték érte az Emmy-díjat is. Vendégszerepelt a Szex és New Yorkban is, ahol egy festőművészt alakított, aki a szende Charlotte-ot botránkoztatta meg azzal, hogy főleg női nemi szerveket festett.

Keating nemcsak a kamerák előtt nyűgözte le a rajongókat, hanem a színpadon is sikert sikerre halmozott. Kollégái a különböző közösségi portálokon fejezték ki részvétüket a családjának. Felesége, Maria 1963 óta volt a házastársa, két fiuk született.

Ezt is szeretjük