Könnyekig hatotta férjét a hercegnő! Szívhez szóló vallomással ajándékozta meg
Charlene hercegnő vallomásának egy ország volt a fültanúja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 57 éves II. Albert monacói herceg a hétvégén ünnepelte tizedik évfordulóját a trónon, ebből az alkalomból pedig számos programot tartottak a parányi országban.

A herceg 2011-ben vette feleségül a dél-afrikai származású Charlene Wittstockot, aki tavaly decemberben ikrekkel ajándékozta meg őt. Bár a kislány, Gabriella született meg elsőként, az ott hatályos trónöröklési törvények szerint mégis öccse, Jakab követi majd apjukat a trónon.

II. Albert herceg elsírta magát

II. Albert herceg felesége, Charlene hercegné hatalmas meglepetéssel készült szeretett férje számára a jeles évforduló alkalmából.

A Palota téren megtartott beszédét franciául tartotta, ami nemcsak a téren összegyűlteket lepte meg, hanem a herceget is. Charlene ugyanis soha korábban nem mert francia nyelven nyilvánosan beszélni, mert nem volt az erőssége.

- I. Albert herceg volt a felfedező, III. Rainer herceg a megépítő, míg te a szívek hercege vagy, az én szívem hercege - hangzott a mondat, ami után az uralkodó könnyekben tört ki.

- Nagyon megható volt. Nekem és mindenkinek... Gyönyörű pillanat volt. Nagyon szép. Egy igazi meglepetés mindenkinek - mondta egy riporternek a téren Stephanie hercegnő, Albert herceg húga.

A monacói herceg édesanyja Grace Kelly filmszínésznő volt. II. Albertnek az ikrek előtt már volt két házasságon kívül született gyermeke, egy kislány, Jasmine Grace Grimaldi, aki már 23 éves, és egy fiú, Alexandre Coste, aki idén tízéves.

Kezdetben mindkettőjüket letagadta, de a DNS-teszt eredménye mindkét esetben megerősítette, hogy ő az apa.

Ezt is szeretjük