Megrázó titok derült ki: a hercegnő nagynénje tálalt ki a sajtóban

Charlene hercegnő nagynénje, Jacqueline családi titkokat árult el a nyilvánosság előtt.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Charlene hercegnőnek nem indult zökkenőmentesen a Grimaldi családba való beilleszkedés a folyamatos hűtlenkedés és a pletyka után, hogy a saját esküvője elől is elszökött.

Miután azonban megszülettek az ikreik, úgy tűnik, révbe ért, megerősítette helyzetét a családban, és ellenlábasai is elhallgattak.

Először meséltek a családról

A hercegnő nagynénje, Jacqueline és nagybátyja, Brian a Daily Mailnek mesélt családjuk történetéről, amivel rávilágítottak arra, miért volt annyira kitartó Charlene, és miért volt annyira fontos számára, hogy saját családja legyen.

Mint kiderült, az ük-üknagyanyja nevelőotthonba adta a három gyermekét, miután a férje otthagyta, később pedig a testvérével és anyjával halt szörnyet, amikor egy bomba felrobbant mellettük.

- Mindannyian nagyon büszkék vagyunk Charlene-re. Rendkívüli családból jön, örökölte az erős jellemet és a lelkierőt - mondta a hercegnő nagynénje.

A család Londonból származik, John és Mary Ann Webb leszármazottai. A párnak négy gyermeke született, Rosina, Daniel, Alice és Lilian. Rosina és Lilian nem élt olyan boldog házasságban, mint szüleik. Rosina egy jegyzőhöz ment feleségül, míg Lilian a csodagyerek zongoristához, Solomonhoz, aki 12 évvel volt fiatalabb nála. Végül mindkettőjüket elhagyta a férje egy fiatalabb nőért.

Elhagyta a gyerekeit

Rosina magára maradt négy gyermekkel, hármat nevelőotthonba adott, és eltűnt a legkisebbel. 1944-ben tűnt föl megint, amikor meglátogatta anyját és Liliant, ekkor érte őket a végzetes bombatámadás is. Rosina lánya, Tommy volt, aki végül családjával Dél-Afrikába költözött, az ő lánya lett Jacqueline, Charlene nagynénje.

A család odakinn igen szegénysorban élt, nem telt nekik bútorra és még tűzhelyre sem, mégis úgy emlékszik vissza Jacqueline, igazán boldog gyermekkoruk volt. A család később is sokat szenvedett, hol csődbe mentek, hol fellendült az üzleti életük. De más tragédiák is érték őket: a férfiak közül majd mindannyian rákosak lettek, és korán elhunytak.

Charlene édesanyja, Lynette csak 18 éves volt, amikor találkozott későbbi férjével, Michaellel, aki 16 évvel volt idősebb nála. A szülei tiltották is tőle, ám Lynette mindenképp kitartott választottja mellett, azóta is együtt vannak.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük