Látványosan növekszik a hercegnő pocakja! Csak úgy ragyogott királykék ruhájában
Charlene hercegnő és Albert herceg Amerikában tartózkodnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint arról mi is hírt adtunk, Charlene monacói hercegnő ikrekkel várandós, ám a babák nemét egyelőre nem árulta el.

Szeptember végén alig látszott a pocakja
A Grace hercegnőről elnevezett alapítvány rendezvényén a hétvégén

Most azonban, hogy a 36 éves hercegnőt a napokban gyönyörű királykék koktélruhában kapták le Palm Springsben, rögtön megindult a találgatás.

Nem tudni a babák nemét

Vajon a ruhaválasztással azt akarja-e titokban sugallni a külvilág felé, hogy fiai születnek decemberben?

Ez rögtön felveti a trónutódlás kérdését is, hiszen a monacói törvények szerint az elsőszülött a közvetlen trónörökös - és vajon ikreknél, akár fiúról, akár lányról van szó, ki számít elsőnek?

Egyesek úgy vélik, az a gyermek, amelyik elsőként bújik ki az anyja pocakjából, mások szerint viszont a második baba, mert hogy biztosan ő fogant elsőnek.

Charlene hercegnő és férje egyébként az elmúlt hét óta a Grace hercegnőről elnevezett alapítvány képviseletében, mely az ifjú színészpalántákat hivatott támogatni, tartózkodik Kaliforniában.

Kaliforniában járnak

És ha már ott járnak, akkor eleget tesznek néhány egyéb meghívásnak - múlt héten egyebek közt meglátogatták Barbara Sinatrát, Frank Sinatra negyedik, egyben utolsó feleségét.

Emellett részt vettek egy Los Angeles-i gálavacsorán, ahol Adam Shankman rendező-producerrel - Hairspray, Szeretném, ha szeretnél, Glee - váltottak néhány szót, előtte való nap pedig olyan világsztárokkal ebédeltek, mint Mel Gibson, Sylvester Stallone és Jerry Bruckheimer producer.

Katalin hercegnő is terhes

Katalin hercegnő nem viseli jól a terhességet, nem nagyon mutatkozik nyilvánosság előtt. Nyáron még szűk nadrágban kapták le, bár elképzelhető, hogy itt már várandós volt, hiszen szeptemberben hivatalosan is bejelentették, hogy babát vár.

Ezt is szeretjük