Emlékszel a Dallasból Lucy Ewingra? Charlene Tilton 63 évesen ilyen csinosan néz ki
A színésznő nagyon jó formában van, és aktívan tartja a kapcsolatot a rajongóival Instagramon.

charlenetilton-getty-femina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlene Tilton 1958-ban született San Diegóban, az édesapját soha nem ismerte, édesanyja egyedül nevelte nehéz anyagi körülmények között. A gimnázium elején járt, amikor megismerkedett Larry Hagmannal - a Dallas Jockey Ewingja -, akit mostohaapjaként szeretett.

Mindössze 17 éves volt, amikor Hagmannek köszönhetően elnyerte Lucy Ewing szerepét a sorozatban. 1978-tól nyolc évadon át alakította Jockey és Bobby Ewing zavarodott unokahúgát, majd lejárt a szerződése. 1988 és 1990 között visszahívták, majd 1991-ben is feltűnt még a sorozatban. 

Charlene Tilton, Lucy Ewing 2022-ben

A színésznő 1982-ben feleségül ment Johnny Lee countryénekeshez, akitől még ugyanebben az évben lánya született, Cherish Lee. A házasság nem tartott sokáig, 1984-ben elváltak. Charlene Tilton 2001-ben egy filmes szakemberbe, Cheddy Hartba szeretett bele, akivel boldogok voltak együtt. A férfi azonban 2009-ben, mindössze 54 évesen váratlanul elhunyt szívrohamban. 

A gyönyörű és elegáns színésznő ma már nagymama, két fiúunoka aranyozza be a mindennapjait. Kimondottan aktív életet él, és nagyon szereti tartani a kapcsolatot a rajongóival, erre leginkább az Instagram-oldalát használja. 

A mai napig színészkedik, az elmúlt néhány évben olyan produkciókban szerepelt, mint A semmi közepén, a Bosszú szeretetből, a Járatlan út, a Startup szerelem és az Unikornis karácsonyra. 

Képes összeállításunkból megtudhatod, hogyan él manapság a Dallas népszerű színésznője!

Cover-fotó: Getty Images/CBS

Ezt is szeretjük