Elcsúfult a botoxtól a tinédzser énekesnő, Charice Pempengco
A 18 éves Charice Pempengco egy amerikai sorozatban való szereplés miatt döntött úgy, hogy botoxoltat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt mindenki tudja, hogy a plasztikáztatási vágy a showbiznisz világában nem ismer határokat, de olyan esettel még nem igazán találkozhattunk, hogy valaki 18 évesen a botoxoltatás mellett döntsön.

Pedig a közelmúltban ez is megtörtént: Charice Pempengco ugyanis több szépészeti beavatkozáson esett át. Egyrészt kapott egy úgynevezett Thermage-kezelést, hogy feszesebb legyen a bőre, illetve botoxot, hogy ne legyen olyan széles az arca.

Sokan felháborodtak

Minderről plasztikai sebésze, Vicki Belo tájékoztatta a közvéleményt az ABS-CBN nevezetű csatornán, amivel óriási felháborodást váltott ki világszerte. Tegyük hozzá, jogosan, hiszen mi szüksége van egy tinédzsernek minderre?

Természetesen az okokra is fény derült, a Fülöp-szigeteki énekesnő ugyanis júniusban szerepet kapott az Amerikában óriási népszerűségnek örvendő Glee című zenés sorozatban. Saját bevallása szerint azért döntött a plasztikáztatás mellett, hogy fiatalosan nézzen ki a műsorban.

Megrontotta Hollywood

Charice Pempengco eddigi karrierjének ismeretében nincs nagyon mit csodálkozni azon, hogy a fiatal sztárt máris megrontotta Hollywood: szülei hétéves kora óta cipelték énekversenyekre, majd szerepelt a Fülöp-szigeteki Little Big Star elnevezésű tehetségkutató versenyen.

Amerikai pályafutása akkor kezdődött, amikor a tengerentúlon felfigyeltek a Youtube-ra feltöltött videójára.

Előbb Ellen DeGeneres hívta meg beszélgetős műsorába 2007-ben, majd Oprah Winfrey, azóta pedig három lemeze jelent meg.

Ezt is szeretjük