Sármos pasivá érett a Tuti gimi fiatal szívtiprója
Nézd meg, milyen dögös!
Már a Tuti gimiben is a lányok kedvence volt Chad Michael Murray, aki 28 éves korára igazi szívtipró lett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1981-es születésű szőke sztár miatt a filmvásznon is gyakran hajba kapnak a szebbik nem képviselő, Chad Michael Murray szexi mosolyának a való életben sem lehet könnyű ellenállni.

A magyar tévénézők a nálunk Tuti gimi néven futó One Tree Hill című tinédzserekről szóló sorozat Lucas Scottjaként ismerhették meg, aki folyamatosan két barátnő szerelme között őrlődik.

Modellként kezdte

Chadre minden bizonnyal elsősorban szexi külseje miatt esett a sorozat alkotóinak választása, előnyös adottságait korábban is kamatoztatta.

Karrierjét ugyanis modellként kezdte, volt a Skechers, a Tommy Hilfiger és még a Gucci arca is.

A Tuti Gimi csapatához 2003-ban csatlakozott, a munkával pedig szerelem is párosult, hiszen a sorozatban is egy ideig kedvesét alakító Sophia Bushsal a privát életben is találkozgattak, 2005-ben pedig össze is házasodtak.

Gyorsan elvált

Nem volt túl hosszú életű azonban a frigy, ugyanis öt hónappal az esküvő után már be is adták a válási papírokat.

A szexi sztár minden bizonnyal válogathatna a szebbnél szebb nők között, ám ő úgy tűnik, ragaszkodik a tinisorozat nőszereplőihez, ugyanis jelenlegei barátnőjét, Kenzie Daltont is onnan ismeri.

Chad Michael Murrayt láthattuk a Viasztestek című horrorban is, ahol Paris Hilton sikoltozott mellette, és bár a mozi Amerikában rendkívül népszerű volt, nem mondhatni, hogy ez az alkotás lenne pályája csúcsa.

A 28 éves szívtiprót legközelebb a Paradise című moziban láthatjuk.

Ezt is szeretjük