Friss! 8 héttel korábban szült Cerys Matthews
Cerys Matthews, a Catatonia egykori énekesnője a vártnál két hónappal korábban adott életet harmadik gyermekének.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint a vártnál nyolc héttel korábban lett harmadszor is anya Cerys Matthews walesi énekesnő, aki korábban a népszerű Catatonia együttessel olyan dalokat vitt slágerre, mint a Mulder and Scully vagy a Bleed.

Mind a negyvenéves sztár, mind pedig újszülött kisfia kitűnő egészségnek örvendenek - annak ellenére, hogy a kis pocaklakónak majd csak januárban kellett volna kibújnia anyja hasából.

Pénteken még szerepelt

Mindenesetre Matthews különösen hálás azért, hogy a sietős baba megvárta, míg fellépett múlt héten a Children in Need jótékonysági rendezvényen, és csak azután furakodott ki a napvilágra.

A kicsi fiú, akinek a nevét még nem lehet tudni, az énekesnő első gyermeke párjától - a férfi egyben a sztár menedzsere -, Steve Abbott-tól.

De valójában már harmadszor élte át a terhesség és a szülés fájdalmát és örömét: exférjétől, Seth Riddle-től már két gyerkőc, az ötéves Glenys Pearl y-Felin, valamint a hároméves Johnny Tupelo Jones anyukája.

Már a harmadik gyerkőc

Riddle-lel még 2007-ben szakítottak, és nem is hitte volna, hogy ilyen rövid időn belül újra rátalál a szerelem Abbott személyében. Bár a férfivel már évek óta ismerték egymást, csak idén februárban fordult komolyra a kapcsolatuk.

A Catatonia nevű walesi banda 1992 és 2001 között működött, karrierjük alatt hat albumot és két válogatáslemezt adtak ki, egyik legismertebb slágerük volt a Mulder and Scully.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A népszerűség és a stressz azonban felőrölték Cerys Matthews egészségét, pánikrohamok törtek rá, és idegileg teljesen kikészült, ezért végül 2001-ben feloszlottak. Később az énekesnő szólóban folytatta tovább.
Ezt is szeretjük