Csúnyácska átlagnő smink nélkül Celine Dion
Bizonyító fotóval
Celine Diont a közelmúltban kapták le smink nélkül, és korántsem festett valami vonzóan.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Celine Diont október 24-én kapták lencsevégre a kanadai Winnipeg városában, amikor a Montreal Alouettes nevű rögbicsapat egyik meccsén tette tiszteletét. Ám a jelek szerint a 41 éves kanadai énekesnő indulás előtt úgy döntött, hogy ezúttal elkerüli a fürdőszobatükröt és kihagyja a sminkelést.


A lesifotósok pedig azonnal lecsaptak a kiszolgáltatott sztárra, aki smink nélkül bizony korántsem volt olyan vonzó, mint ahogyan azt megszokhattuk tőle akár a címlapokon, akár a klipekben.

Belőle is könnyedén bombázót csinálnak a sminkesek

Szépségápolási szerek híján Dion teljesen átlagos hölgynek néz ki, ám az ügyes stylistok belőle is pillanatok alatt bombázót képesek faragni. A My Heart Will Go On Oscar-nyertes dal előadója a jelek szerint magasról tesz arra, hogy mikor kapják le a paparazzik.

Azt azonban nem rejtette véka alá, hogy Michael Jackson váratlan halála sok más hírességekhez hasonlóan őt is mélyen megrendítette, hiszen példaképeként nézett fel a pop királyára.

Bálványozta Jacksont

- Meg vagyok rendülve. Lesújtott ez a tragédia. Michael Jacksonra egész életemben úgy tekintettem, mint egy bálványra. Nem csak tehetséges, hanem különleges is volt - egy géniusz. Hatalmas veszteség. Olyan érzés, mint amikor Kennedy vagy Elvis halt meg. Minden részvétem a családjáé – közölte a BBC honlapján.

Celine Dion augusztusban jelentette be, hogy második gyermekét várja 67 éves férjétől, René Angéliltől. Az énekesnő állítólag mesterséges megtermékenyítéssel esett teherbe. A pár első gyermeke, René-Charles nyolcéves, míg Angélilnek korábbi két házasságából már van három gyermeke.
Ezt is szeretjük