Céline Dion őszintén vallott a férfiügyeiről - Tiszta vizet öntött a pohárba

Céline Dion senkivel sem randizott, mióta elhunyt a férje.

Céline Dion vallomás
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Céline Dion 2016 januárjában vesztette el szeretett férjét és menedzserét, René Angélilt. Ő volt az énekesnő első nagy szerelme. Érdekesség, hogy a '80-as évek elején a férfi fedezte fel őt, 1987-ben kezdtek randizni egymással, a 26 évnyi korkülönbség nem jelentett akadályt számukra, 1994-ben házasodtak össze. Három gyermekük született: 2001-ben René-Charles, 2010-ben pedig ikerfiaik, Nelson és Eddy jöttek a világra. Hitvesét 2016 januárjában vesztette el, René Angélil hosszú éveken át küzdött a rákkal, végül a gyilkos kór legyőzte őt. Az énekesnőt lelkileg nagyon megtörte a gyász, ám a tragédia után másfél évvel egy nála fiatalabb férfival, Pepe Muñozzal hozták hírbe. Az énekesnő a Today reggeli műsorban öntött tiszta vizet a pohárba férfiügyeivel kapcsolatban.

Céline Dion még nem áll készen egy új kapcsolatra

Az 51 éves sztár legújabb albuma Courage címmel idén novemberben fog megjelenni, ez az első korong, amit a férje nélkül készített el. Mivel már zajlik a promóciós időszak, így az NBC reggeli műsorába is meghívták, az interjú alatt pedig nemcsak az albumról, hanem a férfiakról is szó esett.

- Nem randizom senkivel, igazából nem is vagyok felkészülve rá, hogy randizzak. Szerencsésnek és boldognak érzem magam, hogy olyan emberek vesznek körül, akik mosolyt csalnak az arcomra - magyarázta.

Az énekesnő áprilisban az Extrának mesélte el, hogy a nála fiatalabb spanyol háttértáncossal, akivel már évek óta hírbe hozták, csak baráti viszonyt ápolnak. Azt is hozzátette, hogy Pepe a férfiakhoz vonzódik.

A Todayben természetesen szeretett férje volt a fő téma, aki a mai napig a szívében él.

- Most jelenik meg az első angol nyelvű albumom René nélkül. Amikor azt mondom, hogy René nélkül, csak arra célzok, hogy fizikailag nélküle, mivel ő örökké a részem marad. A Courage című lemezem arról szól, hogy miután elveszítettem a férjem, a menedzserem, a gyermekeim apját, hogyan váltam újra erőssé, és haladtam tovább az utamon - nyilatkozta.

Hiányzik, hogy hozzám érjen, hogy megöleljen, hogy azt mondja nekem: "gyönyörű vagy".

Az énekesnő visszaemlékezett férje utolsó napjaira is.

- Felhívott egy fellépésem előtt, utána pedig küldött nekem egy SMS-t, amiben az állt, "Szeretlek". Amikor hazaérkeztem aznap éjjel, nagyon késő volt már, és nem akartam felkelteni őt, hogy adjak neki egy csókot, mert nem akartam, hogy ne tudjon visszaaludni. A következő reggel viszont végleg elment - vallotta be.

Hozzátette, békében van a lelke, mert tudja, hogy a férje nem szenved most már. René utolsó SMS-ét a mai napig rengetegszer megnézi, boldog, hogy ez volt az utolsó szava hozzá, így úgy érzi, méltón búcsúztak el egymástól.

Céline Dion fiatalkori fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett karrierje legelején Céline Dion.

Céline Dion már lánykorában is páratlan szépség volt - Ritka fotók az énekesnőről

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük