Tavaly halt meg a férje - 17 évvel fiatalabb pasival randizik Celine Dion
Celine Dion állítólag fiatal háttértáncosával szűrte össze a levelet.

celine-dion-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Celine Dion férje, René Angélil 2016 januárjában hunyt el torokrákban, az énekesnő pedig hivatalosan azóta sem ismerte el, hogy új párkapcsolatba kezdett volna bárkivel is. Az elmúlt napokban viszont többször is lencsevégre kapták az egyik háttértáncosával, Pepe Muñozzal. A 32 éves spanyol fiatalember ott volt vele például Giambattista Valli divatbemutatóján, múlt hét pénteken pedig szintén együtt látták őket vacsorázni a párizsi Maison Blanche Restaurantban.

A TMZ sztárblog értesülései szerint Las Vegasban mutatta be őket egymásnak egy közös barátjuk, Celine Dion ezt követően kérte meg Pepe Muñozt, hogy háttértáncosként vegyen részt a nemzetközi turnéján. Mivel mindketten rajonganak a divatért, hamar összebarátkoztak, ezt követően pedig több alkalommal is látták őket együtt különféle divatbemutatókon. 

Celine Dion és Pepe Munoz Párizsban
Celine Dion és Pepe Munoz Párizsban

A 17 év korkülönbség ellenére nagyon jól kijönnek egymással, a grafikusként is dolgozó Pepe Muñoz pedig több rajzot is készített már a 49 éves énekesnőről, amelyeket Instagram-oldalán tett közzé. Habár több külföldi bulvárlap is tudni véli, hogy szerelmesek egymásba, Celine Dion szóvivője azt mondta az Extra magazinnak, hogy csak közeli barátok, egy másik forrás pedig azt mondta a TMZ-nek, hogy kapcsolatuk platonikus.

- Azt érezteti veled, hogy szívesen látnak, tagja vagy egy családnak, része vagy egy csoportnak. Nem ismer félelmet a saját stílusában, a táncban, az előadásai során, és bátran felvesz bármilyen ruhát is - nyilatkozta elragadtatottan az énekesnőről Pepe Muñoz a közelmúltban a Vogue magazinnak. 

Ezt is szeretjük