Őrülten vicces: a sztárok beállított fotóit figurázza ki ez az anyuka
Celeste Barber megmutatja a valóságot a celebek művi fotói mellett.

celeste-barber-vicces-fotok-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Celeste Barber hamar a sztárok kedvenc komikusává vált, ugyanis az anyuka szerette volna bemutatni, hogy milyenek lennének a tökéletesre photoshopolt, végletekig beállított sztárfotók, ha lapos hasú, precízen megfodrászolt és kisminkelt modellek helyett egy átlagos nő átlagos környezetben próbálná újraalkotni a fotóikat.

Ilyen vicces fotókat posztolt

Celeste szinte minden nagyobb hírességet kifigurázott már, ők azonban egyáltalán nem bánják a dolgot, sőt, számtalanszor kapott már üzenetet maguktól a sztároktól, hogy egyik-másik fotójukat cikizze ki. Erről a Harper's Bazaar magazinban mesélt:

- A sztárok sosem haragszanak azért, mert megcelestesítettem a fotójukat. Sőt, sokan büszkék rá, hogy ők is bekerültek a Celeste Challange-be. Többször kértek már arra, hogy alkossam újra ezt vagy azt a képüket, de általában azokkal a képekkel dolgozom csak, amik megihletnek. Egyszer January Jones azt írta rólam: "Celeste Barber a legújabb dolog, ami teljesen hozzám nőtt".

Arról is mesélt a lapnak, hogy miért kezdett a paródiafotók gyártásába.

- Őszinte leszek, kiakasztottak azok a rémes, valóságtól teljesen elrugaszkodott szelfik, amiket az emberek megosztottak, és arra gondoltam, hogy mi lenne, ha egy normális ember pózolna így egy átlagos szerdán? Persze az is fontos szempont volt, hogy egy másfajta testképet is bemutassak, mint amit a médiában legtöbbször látni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Poached or scrambled? #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny #alexisren

Celeste Barber (@celestebarber) által megosztott bejegyzés,

Szeretem megnevettetni az embereket, csak ez számít. Ha ránéznek a képre, azonosulni tudjanak a tökéletlenségemmel. Az sem érdekel, ha pocsékul nézek ki a fotón, egyáltalán nem számít. A cél a nevettetés, nem a modellkarrier - nyilatkozta a fotókról, amin sokszor önmaga is célkeresztbe kerül.

Még több fotó Celeste Barbertől

Nincs olyan fotó, ami biztonságban lenne tőle - még a Beyoncé babahíréről készült képet is kifigurázta.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük