Emlékszel? Botrányosan szexi pasivá érett a Casper tinisztárja
Devon Sawa alakította a szellemmé vált kisfiút, aki azért ember alakban is megjelent Christina Ricci előtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a kilencvenes évek egyik legbájosabb tinifilmje volt az 1995-ös Casper. A szellemfiú és a Christina Ricci által alakított kamaszlány barátsága, valamint a mókás kísértetrokonok tényleg önfeledt szórakoztatást nyújtottak az egész családnak.

Bár a mesében Casper leginkább animációként jelenik meg, azért van egy felejthetetlen jelenet, amikor megmutatja igazi arcát kis barátnőjének, miközben táncra perdülnek a parketten.

Tiniként is helyes volt

Az egész nem tartott tovább öt-hat percnél, az akkori tininézők azonban, különösen a lányok, biztosan megjegyezték, milyen helyes is az a fiú.
Nos, ő volt Devon Sawa, akinek gyerekszínészi pályafutása éppen akkoriban kezdett alakulni.

Az 1978-as születésű kanadai sztár eleinte játékreklámokban tűnt fel, ezután került be olyan produkciókhoz, mint a Sherlock Holmes visszatér, a Kis óriások vagy a Casper, ami utóbbi aztán jelentősen hozzájárult karrierje fellendüléséhez.

Szexi pasi lett

Talán kevesen tudják, de a jóképű pasivá érett Devon Sawát két dolog miatt nagyon sokan ismerik a világon, köztük hazánkban is, ráadásul mindkettő a 2000-es évhez köthető. Az egyik az ezredforduló nagy mozis durranása, a Végső állomás című horror, melyben ő alakította Alexet - azaz azt a srácot, aki megérzi, hogy le fog zuhanni a repülőgép

A másik pedig Eminem Didóval közös megaslágere, a Stan - a videoklipben ugyanis a rajongástól bekattanó Stant szintén Devon Sawa alakítja, igazán meggyőzően.

A ma már 32 éves színész egyébként azóta is forgat, a rajongói olyan filmekben láthatták, mint a Hóhatár, a Dilis randi vagy a Devil’s Den.

Ezt is szeretjük