Fotók! Bombázóvá fogyott a husi Carrie Underwood
Tehetségkutatóban tűnt fel
A szőke Carrie Underwood néhány éve még látványosan több kilót cipelt fiatal testén, mint manapság.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 26 éves Carrie Underwood csupán négy éve tűnt fel a zeneiparban, amikor megszeppent oklahomai lányként megnyerte a 2005-ös American Idol tehetségkutató versenyt.

Tovább már ne fogyjon!

Ekkor talán még nem sejtette, hogy az élete gyökeresen megváltozik. Talán ennek is köszönhető, hogy a néhány éve még igazi kis töltött galamb benyomását keltő szőkeség az utóbbi időben formás, vékony alakjával hódítja meg a jobbnál-jobb pasikat, többek között Tony Romót és Mike Fisher jéghokist.

Valahogy olybá tűnik, mintha karrierje felfelé ívelésével olvadnának le róla a felesleges kilók, bár valószínűleg keményen dolgozik azon, hogy minél karcsúbb legyen.

Persze remélhetőleg azért nem éri el a kolléganői körében oly népszerű csontsovány alkatot, végtére is a közönség annak az egyszerű, dundi vidéki lánynak szerette meg, aki a kezdetekkor volt.

Carrie már háromévesen énekelt a helyi templomban, tehetségére pedig az általános iskolában is felfigyeltek.

Bár mindig is tudta, hogy énekesnő szeretne lenni, nagy figyelmet fordított tanulmányaira is, és jelentkezett a Northeastern State University újságíró szakára.

Bár először ódzkodott az ötlettől, hogy énekversenyen mutassa meg tehetségét, barátai rábeszélték, és végül elsöprő győzelmet aratott még a korábbi győztes, Kelly Clarkson felett is.

Első maxi lemeze Inside your Heaven címmel jelent meg, majd az Idol Tour után kiadta debütáló korongját Some Hearts címmel. Az album rövid időn belül hétszeres platina minősítést ért el, nemsokára pedig a boltokba kerül a harmadik stúdiólemez, a Play On.A fiatal sztár tehát töretlen erővel halad felfelé, aminek ékes bizonyítéka, hogy számos megtisztelő cím mellett háromszor tartották érdemesnek a neves Grammy-díjra is.
Ezt is szeretjük