"Megcsókoltam, és meghalt" A népszerű műsorvezető édesanyja karjaiban hunyt el
Édesanyja karjai között hunyt el Caron Keating műsorvezető.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

- Hazahoztuk Caront a rákműtétje után, lefektettem, adtam neki egy jó éjt puszit… nyolc óra múlva pedig már halott volt - mesélte könnyek között a népszerű televíziós műsorvezető, Gloria Hunniford.

A tévés elmondta, nagyon izgatottak voltak, hogy a hosszú kórházi kezelés után végre együtt lehet a család, ám végül tragédiával végződött örömük.

Könnyek között mesélt

Az ITV interjújában könnyek között mesélt szeretett lánya, Caron Keating elvesztéséről a 73 éves műsorvezető.

A szintén televíziós műsorvezetőként dolgozó Caron mindössze 41 éves volt, amikor legyőzte a rák. Az asszony már hét éve küzdött a gyilkos kórral, legutóbb a mellével műtötték meg, és szinte egész nyáron a kórházban kellett feküdnie.

Édesanyja, Gloria Hunniford viszont bizakodott, mint mondta, úgy tűnt, lánya jobban van, és biztosak voltak benne, meggyógyul. Hazavitték, és a férjével ágyba fektették.

- Nyolc óra. El tudjátok ezt hinni? Russellel bekísértük a szobájába, ám megkért, menjek ki, mert csakis a férje az, aki előtt le mer vetkőzni. Megcsókoltam, és kimentem. Nyolc óra múlva eltávozott. A karjaim között halt meg - mesélte a tévés.

Két kisgyermeket hagyott hátra

Caron Keating két gyermeket hagyott hátra, a tízéves Charlie-t és a hétéves Gabrielt. A tévést a saját fia rángatta el halott lánya mellől, és emlékeztette, van két unokája, akik miatt nem hagyhatja el magát.

- Kétségbeestem, és valami kimondhatatlan fájdalmat éreztem. Tudtam, hogy soha többé nem fogok mosolyogni, nem leszek képes örülni - mondta Hunniford.

Ezt is szeretjük