Carole és Pippa Middleton ilyen csinosan jelentek meg a királyi család karácsonyi koncertjén: Katalin őket is meghívta
Carole Middleton és Pippa Middleton is ott voltak a karácsonyi koncerten.

carole-és-pippa-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi család hagyományos karácsonyi koncertjét Carole és Pippa Middleton sem hagyták ki.

A Westminster-apátságban megtartott rendezvényt december 15-én tartották meg, ez volt a második alkalom, amikor a koncertnek Katalin hercegné volt a háziasszonya.

Carole Middleton és Pippa Middleton a karácsonyi koncerten

Vilmos herceg felesége természetesen a családtagjait is tárt karokkal várta az ünnepi eseményre, az apátság előtt várakozó fotósoknak sikerült is megörökíteniük az édesanyját és a húgát. Carole egy sötétzöld kabátba, Pippa pedig Katalinhoz és Charlotte-hoz hasonlóan bordóba öltözött.

GettyImages-1449512192
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

A koncertre 1800 embert hívtak meg, az eseményt a Together at Christmas, azaz Együtt karácsonykor névre keresztelték el. A királyi család legrangosabb tagjai ki nem hagyták volna az eseményt, így Károly király és Kamilla királyné is a közönség soraiban ült.

Erzsébet királynőre is megemlékeztek, ami nem véletlen, hiszen ez lesz az első karácsony az uralkodónő nélkül. Vilmos herceg az eseményen a királynő 2012-es karácsonyi beszédéből olvasott fel, hogy ezzel tisztelegjen előtte, olvasható a Westminster-apátság honlapján.

- Mindig megdöbbent, hogy a karácsonyi történet középpontjában is az összetartozás szelleme áll. Egy fiatal anyához, egy kötelességtudó apához és a kisbabájukhoz szegény pásztorok és messziről érkező látogatók csatlakoztak. Ajándékokkal jöttek, hogy kifejezzék, mennyire imádják a kis Krisztust. Attól a naptól fogva Jézus arra inspirálta az embereket, hogy kötelezzék el magukat mások legjobb érdekei mellett - olvasta fel a herceg nagymamája sorait.

Harry és Meghan kislánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételeket mutatott meg Harry és Meghan Lilibet Dianáról a dokumentumsorozatukban.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük