A Playboyban pucérkodik a 47 éves Carol Alt
A Playboy decemberi számában mutatja meg fedetlen bájait Carol Alt, aki közel 50 évesen vállalta el a magazin felkérését.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Carol Alt úgy érzi, 47 éves korára érte el azt a szintet, hogy igazán jól érzi magát a bőrében, ezért úgy vélte, a legjobb módja ennek kimutatására, ha a Playboyban mutatja meg ország-világnak a bájait.


A legendás szupermodell karrierje a nyolcvanas évek elején kezdődött, amikor először a Harpers’ Bazaar, majd a híres-neves Sports Illustrated magazin oldalain mutathatta meg szemrevaló testét.

Onnantól kezdve beindult a karrierje, azóta több, mint hatszáz magazin címlapjáról mosolygott a vásárlókra a barna hajú, zöld szemű szépség, a Cosmopolitantől az Esquire-on át a People-ig.

Népszerűsége csúcsán olyan világmárkák arca volt, mint a Diet Pepsi vagy a General Motors, és ő volt az első olyan ismert modell is, aki saját, pikáns fotóival díszített naptárat adott ki.

A kor nem számít

Amikor már érezte, hogy csillaga leáldozóban van, igyekezett átnyergelni a filmszakmába, ám néhány aprócska epizódszerepnél többre nem vitte.

Így aztán egy idő után mégiscsak visszatért a gyökereihez, azaz a modellkedéshez, és gyakori szereplőjévé vált a késő éjszakai tévéből rendelős árukat népszerűsítő reklámkisfilmeknek.

Emellett pedig igyekezett felhívni a figyelmet – két könyvet is írt a témában - az általa istenített nyerskoszt jelentőségére, szerinte ugyanis ezzel tudja fiatalosan tartani testét.

Hogy miért szeretne mindenképpen meztelenül pózolni a nyuszis magazinnak? Nos, erre ő adta meg a választ a saját weboldalán:

- Sokáig kerestem magamban az indokot, és a Playboy–jal is intenzív tárgyalásokat folytattam. Már korábban is nagyon jó volt velük dolgozni, és tudom, hogy képesek közvetíteni azt az üzenetet, amit a képeimmel akarok küldeni: hogy mindenki táplálkozzon egészségesen, nézzen ki egészségesen, és akkor tényleg egészséges lesz.

- Nem az a fontos, hány éves valaki – lehet szexis és érezheti jól magát a bőrében, ez nem csak a fiatalság adománya, hanem éppúgy előfordulhat idős korban is.

Ezt is szeretjük