Carmen Electra volt a legdögösebb Baywatch-lány - Közel az 50-hez is remek formában van
Carmen Electra játszotta Lani McKenzie szerepét.

carmen-electra-baywatch-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Baywatch volt a '90-es évek egyik legnépszerűbb sorozata, a szériában szereplő mentőlányok egytől egyig szexszimbólumokká váltak, köztük volt Pamela Anderson, Erika Eleniak vagy éppen Carmen Electra. Utóbbi Lani McKenzie szerepét alakította, a táncosból lett színésznő és modell hamar nagy hírnévre tett szert, ráadásul a sajtó is egyre többet cikkezett róla, miután 1998-ban összeházasodott Dennis Rodman kosárlabdázóval. Ám viharos kapcsolatuknak egy év múlva vége szakadt. 

Így néz ki most Carmen Electra

A sztár 2019 áprilisában ünnepli a 47. születésnapját, ám ezt sokan nem hinnék el róla, mert még mindig roppant jó formában van. Legalább 15 évet letagadhatna a szőke bombázó a korából. Fittségének titka a sok tánc és persze, az egészséges életmód.

carmen electra alberto rodriguez amfAR getty
Fotó: Alberto Rodriguez/amfAR /Getty Images

Napjainkban már nem szerepel annyit filmben, mint a '90-es és a 2000-es években, de olykor felbukkan egy-egy sorozatban, 2018-ban a Magányos páros című széria egyik epizódjában szúrhatták ki őt a szemfüles rajongók. Fotózásokat most is vállal, legutóbb Eli Russell Linnetz fotózta teljesen meztelenül. A fotóművész olyan nagy nevekkel dolgozott már, mint Lady Gaga, Kanye West vagy Kim Kardashian.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@carmenelectra

ERL (@elirusselllinnetz) által megosztott bejegyzés,

A sztár az Access-nek adott interjújában mondta el, hogy a fotózás előtt egy nappal tudta meg az ügynökétől, hogy teljesen meztelenül kell majd kamerák elé állnia. Zavarba is jött, de örült, hogy végül elvállalta a munkát, ráadásul sokan megdicsérték, hogy mennyire szép alakja van.

 

Ezt is szeretjük