Bikiniben is bombázó Carla Bruni

8 éves fia van

Carla Bruni minden, csak nem egyszerű elnökfeleség, hiszen férfifaló múltját nem tagadja, mint ahogy testét sem takargatja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A francia köztársasági elnök, Nicolas Sarkozy feleségét zsebkendőnyi bikiniben sikerült lencsevégre kapniuk a lesifotósoknak. Arra vonatkozóan nincs hírünk, hogy Sarkozy miként reagálta le a történteket, vagy egyáltalán zavarja-e, hogy az embereket jobban felcsigázzák gyönyörű nejének idomai, mint az ő politikai karrierje. Valószínűleg erre is csak legyint, hiszen sokkal ledérebben is megcsodálhatták már topmodell múlttal rendelkező aráját, akinek életstílusa ma is felborzolja a kedélyeket.

Az olasz származású Carla Bruni gyerekkorától Franciaországban élt, ahol tíz évig modellkedéssel kereste meg az elmulatnivalót, majd a zenei pályára lépett, és megcsillantotta énekesi és dalszerzői tehetségét. Talán csak kevesen tudják – hiszen mindenkinek más jut eszébe, ha Carláról van szó -, hogy 2003-ban a Victoire de la musique francia zenei versenyen az év előadónője lett.

Csupa meglepetés ez a nő!

Mielőtt first lady lett, több híres szeretővel is büszkélkedhetett, hiszen hódításainak képzeletbeli listáján Mick Jagger, Eric Clapton, Karl Lagerfeld és Donald Trump neve is szerepel. Carla sohasem tagadta férfifaló mivoltát, és korábbi életvitelét sem titkolta álszent módon.

Sarkozyvel 2007-ben akadt össze, aminek híre nagy port kavart a francia és világsajtóban egyaránt. A frissen elvált köztársasági elnök nem sokáig tétlenkedett, kalandos nyaralásokra vitte szexis kiszemeltjét, majd 2008 februárjában mindenki megdöbbenésére feleségül vette.

Átlagos elnökfeleségnek tényleg nem mondható, de unalmasnak aztán pláne nem! Két éve kiadott albuma olyan dalszöveggyöngyszemeket tartalmaz, melyek felérnek egy incselkedő vallomással.

Egyik dalában harminc szeretőt vállal fel, akiket Sarkozy előtt fogyasztott el. A szerelmet pedig a drogokhoz hasonlítja, mégpedig oly módon, mint aki mindkettőben jártas szakértő. Később azzal magyarázta ki a dolgot, hogy a szövegek írásakor mindig ferdít egy picit a hatás kedvéért. Hiszen mégiscsak jobban hangzik harminc hódítás, mint tizenöt.

Tény és való, hogy az extopmodell alakját még ma is sok huszonéves megirigyelhetné, pedig Carla már túl van a negyvenen. Ráadásul egy gyermek édesanyja, aki előző kapcsolatából, Raphael Enthoven filozófiaprofesszortól született 2001-ben.

A francia államfő büszke lehet felesége feszes idomaira, ha a múltjára nem is annyira. Bár úgy tűnik, a virágról virágra röppenő pillangó lehiggadt, sőt az sem kizárt, hogy végleg lehorgonyzott Sarkozy mellett.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ugyanis nemrég tette közzé dédelgetett vágyát, miszerint kisbabát szeretne újdonsült férjétől.

Ezt is szeretjük