Csak nemrég ment férjhez! Máris gyermeket vár a szőke színésznő

Jön a baba

Carey Mulligan anyai örömök elé néz, visszavonul a filmezéstől.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Egy lányról sztárja, Carey Mulligan csak áprilisban mondta ki a boldogító igent a Mumford and Sons együttes zenészének, de máris kész a családalapításra.

Olyannyira, hogy egy bennfentes elárulta: mihelyst befejezik mostani filmjének, a Nagy Gatsbynek a forgatását, az angolok kedvenc színésznője visszavonul, semmilyen szerepajánlatot nem fogadott el.

Megnyugszik tőlük

Minden erejével a családi idill megteremtésére akar koncentrálni, és egy közeli barát elmondása szerint iparkodnia kell, mert már útban van a trónörökös. A szőke színésznő már korábban is azt nyilatkozta, hogy nagy családot szeretne.

- Legalább három gyereket szeretnék, hogy végre ne lógjak ki a sok családos barátunk közül. Imádok a gyerekekkel lenni, ők igazán megnyugtatnak engem. Miközben őket nézem vagy játszom velük, egyáltalán nem érdekelnek a mindennapi gondok, egy teljesen más világba csöppenek olyankor - áradozott a Szégyentelen sztárja.

A színésznőt a napokban is bő ruhában kapták lencsevégre, ahogy egy hatalmas táskával próbálta elrejteni a pocakját. A jól értesültek már azt is tudni vélik, hogy hamarosan jön a hivatalos bejelentés, hiszen már túl vannak az első trimeszteren.

Takargatja a pocakját

Ezt támasztja alá az a tény is, hogy a színésznő utasítást adott menedzserének, hogy minden kötelezettségét ütemezze át, mert január végéig nem tud majd munkába állni.

A 27 éves tehetség elárulta, abban nagyon reménykedik, hogy a gyermekvállalás előtt sikerül kicsit lazábbá válnia.

- Mindenen képes vagyok kiborulni és mindenért aggódom. Szabályosan beteg lettem az izgalomtól egy helyesírási dolgozat előtt, vagy le se tudtam a szemem venni egy üveg vörösborról, nehogy kiboruljon és foltot hagyjon a terítőn. Most már úgy érzem, ez kifejezetten nevetséges. Nem is értem magam, hiszen 14 éves korom óta azt csinálom, amit csak akarok, sose voltam szigorú szabályok közé szorítva - vallotta be őszintén.

Ezt is szeretjük