Mi történt vele? Drámaian megváltozott a bájos fiatal színésznő

Carey Mulligan meglepően kiábrándító külsővel sétált nemrégiben Manhattan utcáin.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Carey Mulligan neve talán még nem cseng ismerősen a hazai közönség számára, pedig a fiatal színésznő már évek óta bizonyít a vásznon.

Karrierje az ezredfordulón indult be igazán, olyan sorozatokban láthattuk, mint a Kísért a múlt vagy a Ki vagy, doki?, majd a Büszkeség és balítéletben is feltűnt, 2009-ben pedig az Egy lányról főszerepét osztották rá.

BAFTA-díjat kapott

Ez utóbbiban nyújtott alakításával a Golden Globe- és Oscar-jelölést is besöpörte, a BAFTA-díjat pedig haza is vihette 2010-ben.

A 25 éves színésznő tehetsége mellett bájos megjelenésével is hódít, minden bizonnyal ennek is köszönhető, hogy 2010-ben a Harper's Bazaar az év legjobban öltözött színésznőjének választotta Mulligant.

Bár, ahogy az lenni szokott, a döntéssel sokan nem értettek egyet, a nemrégiben látott lesifotók pedig a kétkedők álláspontját támasztják alá.

A vörös szőnyegen elegáns, korábban szőke frizurával hódító szépség ugyanis meglepően lepukkant szerelésben igyekezett egy manhattani étterembe Baz Luhrmann rendező társaságában.

Nem nézett tükörbe?

Míg a direktor inget és nyakkendőt viselt, addig a fiatal lány otthonkára emlékeztető, virágmintás szoknyában jelent meg, melyhez ormótlan, kopott cipőt és kinyúlt kardigánt választott.

Az összhatáson barnára festett, zsíros haja sem segített, de sápadt arcát nézve a sminkeléssel sem bajlódott indulás előtt. Ráadásul kifejezetten kimerültnek és szomorúnak tűnik, pedig a közelmúltban még a szerelem is rátalált.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Könnyen lehet, hogy még nem szokta meg, hogy minden egyes lépését vakuk villanása övezi, vagy csak egyszerűen kimerítette legújabb filmje, A nagy Gatsby forgatása, melynek munkálatai a már említett rendező vezénylésével folynak. A film egyébként várhatóan 2012-ben érkezik a mozikba.

Ezt is szeretjük