Kihagyhatatlan fotók! Leckét adott Sharon Stone-nak eleganciából a szende színésznő

A villantó sztárok versenyre keltek az elegánsokkal Cannes-ban.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vasárnap este kiosztották a 66. cannes-i filmfesztivál díjait. Az Arany Pálmát a La vie d'Adele című, egy leszbikus lányról szóló, merész szexjeleneteket felvonultató film nyerte, a zsűri nagydíját a Coen testvérek Inside Llewyn Davis című zenés filmje kapta.

A szokásoktól eltérően az Arany Pálmát nem egyedül a film rendezője kapta, hanem megosztva ítélték oda a rendezőnek és a két főszereplőnek, Lea Seydoux-nak és Adele Exarchopoulosnak.

Villantással vagy anélkül?

Ennek az oka az, hogy a cannes-i szabályok szerint egy film csak egy díjat kaphat, viszont a Steven Spielberg által elnökölt zsűri nyilván valamiképpen jelezni akarta, hogy a két színésznőt is díjazásra méltónak tartják.

A fesztivál azonban nem csak a filmekről szólt, hanem az azokat körítő eseményekről is, így érthető módon a színésznők egymást túllicitálva jelentek meg a vörös szőnyegen.

Bár ruhákon értelmetlenség lenne vitázni, azt mindenképp kijelenthetjük, voltak borzalmas, ízléstelen ruhák, szexisek és lenyűgözőek. Két színésznő azonban leiskolázta az egész mezőnyt.

Carey Mulligan nem csak egy filmmel érkezett Cannes-ba, mégis visszafogottságával leckét adott az összes magamutogató sztárnak, aki azért vonul fel a vörös szőnyegen, hogy pár percig a vakuk fényében sütkérezzen.

A másik kétség kívül Nicole Kidman volt, aki a zsűriben is helyet foglalt. Minden este más és más ruhában vonult fel és Sharon Stone-tól eltérően nem volt szüksége arra, hogy mellet vagy combot villantson.

Képeken a cannes-i filmfesztivál legszebb ruhái

Kíváncsi vagy, a többi sztár milyen ruhát viselt a gálán? Kattintsd végig óriás képgalériánkat!

Ezt is szeretjük