A 64. cannes-i filmfesztivál legdögösebb sztárjai

Dia

 	Rachel McAdams 	A Szerelmünk lapjai sztárja a filmfesztivál első vendégeként érkezett a tengerparti városba. Szőkesége, bája és vérvörös, organza Marchesa-ruhája elbűvölte a Midnight in Paris című Woody Allen-film premierjére érkezőket. 	Kapcsolódó cikk: 	A szerelem teszi? Elbűvölően festett Cannes-ban az ismert színésznő »

Rachel McAdams

A Szerelmünk lapjai sztárja a filmfesztivál első vendégeként érkezett a tengerparti városba. Szőkesége, bája és vérvörös, organza Marchesa-ruhája elbűvölte a Midnight in Paris című Woody Allen-film premierjére érkezőket.

Kapcsolódó cikk:
A szerelem teszi? Elbűvölően festett Cannes-ban az ismert színésznő »

Dia

 	Uma Thurman 	Az amerikai színésznő zsűritagként kapott meghívást Cannes-ba, így már a fesztivál megnyitóján felvonult kollégájával, a brit sármőr Jude Law-val. A Kill Bill sztárja A Karib-tenger kalózai 4. részének díszbemutatóján - több színésznőhöz hasonlóan - ezüstfehérben jelent meg, méghozzá egy Chanel Couture taft kreációban, fülében szikrázó Chopard-fülbevalóval. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Uma Thurman » 	 

Uma Thurman

Az amerikai színésznő zsűritagként kapott meghívást Cannes-ba, így már a fesztivál megnyitóján felvonult kollégájával, a brit sármőr Jude Law-val. A Kill Bill sztárja A Karib-tenger kalózai 4. részének díszbemutatóján - több színésznőhöz hasonlóan - ezüstfehérben jelent meg, méghozzá egy Chanel Couture taft kreációban, fülében szikrázó Chopard-fülbevalóval.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Uma Thurman »
 

Dia

 	Bar Refaeli 	Az izraeli szupermodell a Beaver című film premierjén jelent meg, testhez simuló, királykék Roberto Cavalli tervezte estélyiben. A szőke szépség Chopard gyémántfülbevalót viselt kiegészítőként. A szupermodell exe, Leonardo DiCaprio szintén jelent volt a filmfesztiválon, de már szólóban, a sztárpár ugyanis a közelmúltban szakított. 	Kapcsolódó cikk: 	Most már kár tagadni! Ezért a fruskáért hagyta el párját a nők kedvence »

Bar Refaeli

Az izraeli szupermodell a Beaver című film premierjén jelent meg, testhez simuló, királykék Roberto Cavalli tervezte estélyiben. A szőke szépség Chopard gyémántfülbevalót viselt kiegészítőként. A szupermodell exe, Leonardo DiCaprio szintén jelent volt a filmfesztiválon, de már szólóban, a sztárpár ugyanis a közelmúltban szakított.

Kapcsolódó cikk:
Most már kár tagadni! Ezért a fruskáért hagyta el párját a nők kedvence »

Dia

 	Gwen Stefani 	A No Doubt énekesnője is megjelent a Cannes-i Filmfesztiválon, férjével, a rocker Gavin Rossdale-lel. A kétgyerekes sztármami káprázatosan festett különleges tervezésű, fekete-fehér, selyem Giorgio Armani-estélyiében a vörös szőnyegen. Az énekesnő a This Must Be Placed premierjére volt hivatalos.

Gwen Stefani

A No Doubt énekesnője is megjelent a Cannes-i Filmfesztiválon, férjével, a rocker Gavin Rossdale-lel. A kétgyerekes sztármami káprázatosan festett különleges tervezésű, fekete-fehér, selyem Giorgio Armani-estélyiében a vörös szőnyegen. Az énekesnő a This Must Be Placed premierjére volt hivatalos.

Dia

 	Angelina Jolie 	Napjaink legkedveltebb hollywoodi sztárpárja, Angelina Jolie és Bratt Pitt is tiszteletét tette Cannes-ban, méghozzá a színész új filmje, a The Tree of Life díszbemutatóján. A karcsú színésznő egy fényes, fekete Atelier Versace-estélyiben lépett a vörös szőnyegre, melyet mesterien fodrozott uszálya tett különlegessé. 	Kapcsolódó cikk: 	Ritka pillanat! Angelina Jolie, ahogy csak kevesen láthatták »

Angelina Jolie

Napjaink legkedveltebb hollywoodi sztárpárja, Angelina Jolie és Bratt Pitt is tiszteletét tette Cannes-ban, méghozzá a színész új filmje, a The Tree of Life díszbemutatóján. A karcsú színésznő egy fényes, fekete Atelier Versace-estélyiben lépett a vörös szőnyegre, melyet mesterien fodrozott uszálya tett különlegessé.

Kapcsolódó cikk:
Ritka pillanat! Angelina Jolie, ahogy csak kevesen láthatták »

Dia

 	Rosario Dawson 	A Grindhouse-filmek bombázója egy vörös, pánt nélküli estélyiben vonult fel a This Must Be Placed című film cannes-i premierjén. A latin származású színésznő egyébként a filmfesztiválon külön elismerést kapott a független filmek támogatásában nyújtott segítségéért.

Rosario Dawson

A Grindhouse-filmek bombázója egy vörös, pánt nélküli estélyiben vonult fel a This Must Be Placed című film cannes-i premierjén. A latin származású színésznő egyébként a filmfesztiválon külön elismerést kapott a független filmek támogatásában nyújtott segítségéért.

Dia

 	Salma Hayek 	A mexikói számazású Salma Hayek ezúttal se okozott csalódást, a latin bombázó most is kiragyogott a sztárok közül. A gyönyörű színésznő a nyitóceremónián vonult fel, a Midnight in Paris című Woody Allen-film premierjén. A csinos latina a bemutatóra szikrázó, ezüstös Gucci-estélyiben érkezett. 	Kapcsolódó cikk: 	Nem zavarták a lesifotósok! Salma Hayek 44 évesen is a strand bombázója »

Salma Hayek

A mexikói számazású Salma Hayek ezúttal se okozott csalódást, a latin bombázó most is kiragyogott a sztárok közül. A gyönyörű színésznő a nyitóceremónián vonult fel, a Midnight in Paris című Woody Allen-film premierjén. A csinos latina a bemutatóra szikrázó, ezüstös Gucci-estélyiben érkezett.

Kapcsolódó cikk:
Nem zavarták a lesifotósok! Salma Hayek 44 évesen is a strand bombázója »

Dia

 	Mia Wasikowska 	A lengyel származású, fiatal színésznő Restless című új filmje premierjére érkezett Cannes-ba. A szőke szépség egyszerű, de nagyszerű, bordó Roland Mouret-kreációban lépett a vörös szőnyegre, elegáns megjelenését gyémánt ékszerekkel tette tökéletessé.

Mia Wasikowska

A lengyel származású, fiatal színésznő Restless című új filmje premierjére érkezett Cannes-ba. A szőke szépség egyszerű, de nagyszerű, bordó Roland Mouret-kreációban lépett a vörös szőnyegre, elegáns megjelenését gyémánt ékszerekkel tette tökéletessé.

Dia

 	Jane Fonda 	A 2011-es Cannes-i Filmfesztivál egyik nagy slágerszíne a fehér volt. Sok sztár döntött a klasszikus, fehér estélyi mellett, így Hollywood legendás csillaga, Jane Fonda is. A színésznő egy rafinált szabású, Emilio Pucci-kreációban mutatta meg káprázatosan fitt alakját, a Sleeping Beauty premierjén. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Jane Fonda »

Jane Fonda

A 2011-es Cannes-i Filmfesztivál egyik nagy slágerszíne a fehér volt. Sok sztár döntött a klasszikus, fehér estélyi mellett, így Hollywood legendás csillaga, Jane Fonda is. A színésznő egy rafinált szabású, Emilio Pucci-kreációban mutatta meg káprázatosan fitt alakját, a Sleeping Beauty premierjén.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Jane Fonda »

Dia

 	Penélope Cruz 	A spanyol színésznő A Karib-tenger kalózai 4. részének bemutatójára érkezett Cannes-ba, filmbéli partnerével Johnny Deppel együtt. Az újdonsült sztármami vérbeli latin nőhöz híven kitett magáért, és egy különleges, orgonalila Marchesa-ruhában jelent meg a vörös szőnyegen. Az egyedi csipkecsodában úgy festett, akár egy sellő.

Penélope Cruz

A spanyol színésznő A Karib-tenger kalózai 4. részének bemutatójára érkezett Cannes-ba, filmbéli partnerével Johnny Deppel együtt. Az újdonsült sztármami vérbeli latin nőhöz híven kitett magáért, és egy különleges, orgonalila Marchesa-ruhában jelent meg a vörös szőnyegen. Az egyedi csipkecsodában úgy festett, akár egy sellő.

Dia

 	Zoe Saldana 	A 32 éves színésznőnek Jude Law volt a kísérője a Cannes-i Filmfesztivál egyik rendezvényén, a The Tree of Life premierjén. A karcsú szépség egy piros-fehér csíkos, Giorgio Armani tervezte organza ruhában lépett a vörös szőnyegre, mellyel minden bizonnyal elnyerte a fesztivál legbolondosabb kreációjának díját.

Zoe Saldana

A 32 éves színésznőnek Jude Law volt a kísérője a Cannes-i Filmfesztivál egyik rendezvényén, a The Tree of Life premierjén. A karcsú szépség egy piros-fehér csíkos, Giorgio Armani tervezte organza ruhában lépett a vörös szőnyegre, mellyel minden bizonnyal elnyerte a fesztivál legbolondosabb kreációjának díját.

Dia

 	Kate Beckinsale 	A bájos színésznő egy fodros aljú, fekete, Nina Ricci-estélyit választott a Melancholia című dráma cannes-i bemutatójára. A mesterien kivitelezett kreáció még a finnyás divatkritikusok tetszését is elnyerte, hiszen Kate-et választották a filmfesztivál egyik legjobban öltözött nőjének. 	Kapcsolódó cikk: 	Bikiniben sincs szégyellnivalója! Mexikóban strandolt Kate Beckinsale » 	 

Kate Beckinsale

A bájos színésznő egy fodros aljú, fekete, Nina Ricci-estélyit választott a Melancholia című dráma cannes-i bemutatójára. A mesterien kivitelezett kreáció még a finnyás divatkritikusok tetszését is elnyerte, hiszen Kate-et választották a filmfesztivál egyik legjobban öltözött nőjének.

Kapcsolódó cikk:
Bikiniben sincs szégyellnivalója! Mexikóban strandolt Kate Beckinsale »
 

Dia

	Cate Blanchett	A karcsú színésznő az egyszínű kreációk helyett egy feltűnő mintás, tüll-szatén estélyiben jelent meg a Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyeges felvonulásán. A feltűnő ruhadarab az elhunyt divattervező, Alexander McQueen kollekciójából való. Blanchett egyébként legújabb filmje, a Ridley Scott rendezte Robin Hood bemutatóján vett részt.	Kapcsolódó sztárlexikon:	Ilyen volt, ilyen lett: Cate Blanchett »

Cate Blanchett

A karcsú színésznő az egyszínű kreációk helyett egy feltűnő mintás, tüll-szatén estélyiben jelent meg a Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyeges felvonulásán. A feltűnő ruhadarab az elhunyt divattervező, Alexander McQueen kollekciójából való. Blanchett egyébként legújabb filmje, a Ridley Scott rendezte Robin Hood bemutatóján vett részt.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Cate Blanchett »

Dia

 	Aishwarya Rai Bachchan 	Az indiai filmgyár, Bollywood leghíresebb színésznője a fimfesztivál nyitóceremóniáján és a Sleeping Beauty premierjén is felvonult a vörös szőnyegen. Utóbbin viselte ezt a lélegzetelállítóan szép, királykék-fehér összeállítású Armani Privé-estélyit, a divatház legújabb, 2011-es tavaszi kollekciójából.

Aishwarya Rai Bachchan

Az indiai filmgyár, Bollywood leghíresebb színésznője a fimfesztivál nyitóceremóniáján és a Sleeping Beauty premierjén is felvonult a vörös szőnyegen. Utóbbin viselte ezt a lélegzetelállítóan szép, királykék-fehér összeállítású Armani Privé-estélyit, a divatház legújabb, 2011-es tavaszi kollekciójából.

Dia

 	Doutzen Kroes 	A holland szupermodell a The Beaver című film bemutatóján jelent meg a vörös szőnyegen. A Victoria's Secret angyala egy hófehér, teshez simuló Emilio Pucci-kerációban mutatta meg szülés utáni, bámulatosan karcsú alakját. 	Kapcsolódó cikk: 	25 évesen lett anya! A Twitteren mutatta meg újszülött babáját az ismert modell »

Doutzen Kroes

A holland szupermodell a The Beaver című film bemutatóján jelent meg a vörös szőnyegen. A Victoria's Secret angyala egy hófehér, teshez simuló Emilio Pucci-kerációban mutatta meg szülés utáni, bámulatosan karcsú alakját.

Kapcsolódó cikk:
25 évesen lett anya! A Twitteren mutatta meg újszülött babáját az ismert modell »

Dia

 	Kirsten Dunst 	A 29 éves szőke színésznő a Cannes-i Filmfesztivál zárónapján jelent meg a vörös szőnyegen, Les Bien-Aimes című francia alkotás díszvetítésén. Kirsten nem csak csodásan festett hófehér, Chanel Haute Couture ruhájában, de a Melancholia című drámában nyújtott alakításáért még a legjobb színésznőnek járó díjat is elnyerte.

Kirsten Dunst

A 29 éves szőke színésznő a Cannes-i Filmfesztivál zárónapján jelent meg a vörös szőnyegen, Les Bien-Aimes című francia alkotás díszvetítésén. Kirsten nem csak csodásan festett hófehér, Chanel Haute Couture ruhájában, de a Melancholia című drámában nyújtott alakításáért még a legjobb színésznőnek járó díjat is elnyerte.

Ezt is szeretjük
Fotó: