Smink nélkül pattanásos Cameron Diaz arca

Hiába Cameron Diaz a világ egyik legjobban megfizetett színésznője, arcbőrét a pattanások ettől még nem kímélik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Cameron Diaz 2008-ban a világ legjobban megfizetett színésznői közé került, miután bezsebelte az 50 millió dolláros fizetséget a Míg a jackpot el nem választ című vígjáték női főszerepéért.

 

Ettől függetlenül azonban a 37 éves amerikai színésznő is csak ember, még ha ezt hajlamosak is sokan elfelejteni. A rajongókkal ugyanis könnyű elhitetni, hogy a sztárok tökéletes külsővel rendelkeznek.

Ez azonban nyilvánvalóan hamis kép, amit sokan megszállottan üldöznek - az ellenkezőjét pedig könnyű bizonyítani néhány leleplező fotóval.

Pattanásos és sebes az arca

Itt van például Cameron Diaz hétköznapi arca – a különbség tényleg megdöbbentő. A vásznon szexi és buja szőke színésznő arca nemhogy nem szép, hanem még pattanásos és sebes is!

A sminkesek és a retusálás csodákra képesek, a zavaró szépséghibákat ma már ugyanis számtalan módon eltüntetik, nehogy csorbát szenvedjen egy-egy sztár makulátlanságának látszata.

Népszerűsége a mai napig töretlen

Cameron Diaz 21 évesen adta fel modellkarrierjét a filmezés kedvéért, akkor talán még ő sem sejtette, hogy milyen elképesztően sikeres karriert fut majd be.

Jim Carrey oldalán A maszkban láthattuk először, négy évvel később pedig a Keresd nőt! című vígjáték révén már az egész világ megjegyezte a nevét.

A kasszasikereken túl azonban rendszeresen szerepet vállalt különböző igényesebb és furcsább filmekben is.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezek közül mindenképpen ki kell emelnünk A John Malkovich menetet, amiben a filmtörténet egyik emlékezetes női átalakulását nyújtotta, és hagyta, hogy a szerep kedvéért elcsúfítsák.

Ezt is szeretjük