Holtrészegen támolygott a szende Cameron Diaz

A gyönyörű színésznőt ma hajnalban örökítették meg, amint jócskán elázva próbált kisurranni egy nightclub hátsó bejáratán.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma hajnalban Londonban kapta lencsevégre egy szemfüles lesifotós Cameron Diazt, amint három óra táján holtrészegen támolygott ki a South Kensingtonban található Boujis nevű szórakozóhelyről.


A 36 éves amerikai színésznő a róla készült képek tanúsága szerint alaposan a pohár fenekére nézett az átmulatott éjszaka során. Legalábbis bódult tekintete, bizonytalan testtartása és szétszórt mozdulatai erről árulkodtak.

Diaz vakációzni érkezett Anglia fővárosába, ahol szabadidejében megtekintette Jude Law Wyndham Theatre-beli Hamlet-alakítását, amit a nézők és a kritikusok egyaránt imádtak.

Ezután együtt merültek el London fülledt éjszakai életében, amivel pillanatok alatt sikerült alapot adniuk a különféle pletykáknak.

Law és Diaz a 2006-os Holiday című romantikus filmben szerepelt együtt. Két éve hírbe is hozták őket, nem sokkal azt követően, hogy a csinos szőke színésznő szakított akkori pasijával, Justin Timberlake-kel.

Nem együtt léptek le

Habár Diaz hosszú órákon keresztül bulizott együtt Jude Law-val, a Daily Mail értesülései szerint nem valószínű, hogy túlságosan összemelegedtek volna.

A népszerű sztárhölgy ugyanis a nightclub hátsó ajtaján próbált észrevétlenül kisurranni, míg szívtipró kollégája szemrebbenés nélkül távozott egyedül a főbejáraton. Pedig Diaz egy ideje szingli, ugyanis 18 hónap után, májusban szakított testépítő-modell barátjával, Paul Sculforral.

A színésznő megérdemelt szabadságát tölti a szigetországban. A közelmúltban fejezte be a The Box című horrorfilm forgatását, ami a Donnie Darkót is rendezőként jegyző Richard Kelly legújabb alkotása.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A tengerentúli mozik pedig már vetítik Cameron Diaz legutóbbi filmjét, a My Sister’s Keepert, ami egy leukémiás kislány és családja küzdelmét ábrázolja elemi erővel.

Ezt is szeretjük