Cameron Diaz élete képekben
A csinos sztár, aki modellből lett színésznő, egyelőre még keresi a nagy szerelmet.

Dia

 	A kezdetek 	A bájos szőkeség 16 éves korában kezdett el modellkedni, a jónevű Elite ügynökségnél. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Cameron Diaz »

A kezdetek

A bájos szőkeség 16 éves korában kezdett el modellkedni, a jónevű Elite ügynökségnél.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Cameron Diaz »

Dia

 	Seventeen címlap 	Első címlapfotói egyika a Seventeen magazinnak készült, 1990-ben.

Seventeen címlap

Első címlapfotói egyika a Seventeen magazinnak készült, 1990-ben.

Dia

 	Jim Carrey-vel 	21 évesen, mindenféle színészi előtanulmány nélkül jelentkezett a Maszk női főszerepére, Jim Carrey mellé. A mozi végül az 1994-es év egyik legnagyobb durranása lett. 	Kapcsolódó címke: 	Jim Carrey » 	 

Jim Carrey-vel

21 évesen, mindenféle színészi előtanulmány nélkül jelentkezett a Maszk női főszerepére, Jim Carrey mellé. A mozi végül az 1994-es év egyik legnagyobb durranása lett.

Kapcsolódó címke:
Jim Carrey »
 

Dia

 	Kilencvenes évek 	A Maszk után rögtön beiratkozott egy színiképzőbe, és a kilencvenes évek közepén több független filmben is megmutatta tehetségét. Többek között ekkor készült az Ő az igazi és a Féktelen Minnesota is.

Kilencvenes évek

A Maszk után rögtön beiratkozott egy színiképzőbe, és a kilencvenes évek közepén több független filmben is megmutatta tehetségét. Többek között ekkor készült az Ő az igazi és a Féktelen Minnesota is.

Dia

 	Nem szállt el 	Bár sikerei nyomán olyan népszerű hollywoodi produkciókban kapott szerepet, mint az Álljon meg a nászmenet! és a Keresd a nőt!, a hírnév mégsem szállt a fejébe. Ugyanolyan kedves és mosolygós maradt, mint tinikorában. 	Kapcsolódó cikk: 	Elfelejtett szoknyát húzni? Cameron Diaz extra rövid szettben mutatta meg lábait »

Nem szállt el

Bár sikerei nyomán olyan népszerű hollywoodi produkciókban kapott szerepet, mint az Álljon meg a nászmenet! és a Keresd a nőt!, a hírnév mégsem szállt a fejébe. Ugyanolyan kedves és mosolygós maradt, mint tinikorában.

Kapcsolódó cikk:
Elfelejtett szoknyát húzni? Cameron Diaz extra rövid szettben mutatta meg lábait »

Dia

 	Charlie angyalaként 	2000-ben a Charlie angyalaiban Lucy Liu és Drew Barrymore oldalán harcosabb oldaláról is megmutatkozhatott a dögös szépség. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Drew Barrymore » 	 

Charlie angyalaként

2000-ben a Charlie angyalaiban Lucy Liu és Drew Barrymore oldalán harcosabb oldaláról is megmutatkozhatott a dögös szépség.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Drew Barrymore »
 

Dia

 	Diaz és a divat 	Imádja a dizájner-ruhákat, ennek ellenére akkor sem érzi rosszul magát, ha éppen egy kényelmes öltözékben vagy esetlen smink nélkül kapják lencsevégre. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Bikiniben a boltba? Cameron Diaz arcpirítóan ledér ruhában vásárolgatott »

Diaz és a divat

Imádja a dizájner-ruhákat, ennek ellenére akkor sem érzi rosszul magát, ha éppen egy kényelmes öltözékben vagy esetlen smink nélkül kapják lencsevégre.

Kapcsolódó cikk:
Bikiniben a boltba? Cameron Diaz arcpirítóan ledér ruhában vásárolgatott »

Dia

 	Shrek szerelme 	2001-ben Shrek szerelme, Fiona bőrébe bújt - pontosabban a hangját kölcsönözte az animált figurának.

Shrek szerelme

2001-ben Shrek szerelme, Fiona bőrébe bújt - pontosabban a hangját kölcsönözte az animált figurának.

Dia

 	Jótékonykodik 	Népszerűségét jótékony céllal is használja: 2004-ben akkori kedvesével, Justin Timberlake-kel részt vett a Challenge for the Children jótékonysági kosármeccsen.

Jótékonykodik

Népszerűségét jótékony céllal is használja: 2004-ben akkori kedvesével, Justin Timberlake-kel részt vett a Challenge for the Children jótékonysági kosármeccsen.

Dia

 	Barnán 	2006-ban barnára festette szőke tincseit, állítása szerint az emberek másképp álltak hozzá barnán, mint korábban szőkén, és olyanok is mertek hozzá közeledni, akik korábban nem.

Barnán

2006-ban barnára festette szőke tincseit, állítása szerint az emberek másképp álltak hozzá barnán, mint korábban szőkén, és olyanok is mertek hozzá közeledni, akik korábban nem.

Dia

 	Kedvenc színésznő 	2007-ben a 33. alkalommal megrendezett People's Choice Awards gálán neki adományozták a Kedvenc színésznőnek járó díjat.

Kedvenc színésznő

2007-ben a 33. alkalommal megrendezett People's Choice Awards gálán neki adományozták a Kedvenc színésznőnek járó díjat.

Dia

 	Sportos csaj 	Amikor csak ideje engedi, szörfözik. Ezért is volt kénytelen plasztikáztatni az orrát, ugyanis több alkalommal eltörte a vízi sport közben. 	Kapcsolódó szavazás: 	Melyik sztár dögösebb bikiniben? »

Sportos csaj

Amikor csak ideje engedi, szörfözik. Ezért is volt kénytelen plasztikáztatni az orrát, ugyanis több alkalommal eltörte a vízi sport közben.

Kapcsolódó szavazás:
Melyik sztár dögösebb bikiniben? »

Dia

 	GQ címlap 	Időnként elvállal modell-munkákat is. A GQ magazin orosz kiadásának 2008 augusztusi számában például bikiniben csábítja az olvasókat.

GQ címlap

Időnként elvállal modell-munkákat is. A GQ magazin orosz kiadásának 2008 augusztusi számában például bikiniben csábítja az olvasókat.

Dia

 	A kis huncut 	Huncutsága és humorérzéke akkor sem hagyja cserben, ha a magánéletben nem mindig szerencsés. 	Kapcsolódó cikk: 	A szakítás viselte meg ennyire? Smink nélkül kiábrándítóan fest Cameron Diaz »

A kis huncut

Huncutsága és humorérzéke akkor sem hagyja cserben, ha a magánéletben nem mindig szerencsés.

Kapcsolódó cikk:
A szakítás viselte meg ennyire? Smink nélkül kiábrándítóan fest Cameron Diaz »

Dia

 	Nincsenek anyagi gondjai 	Anyagi tekintetben nem lehet oka panaszra: a Forbes magazin szerint ugyanis 2008-ban Cameron Diaz volt a legjobban fizetett hollywoodi színésznő.

Nincsenek anyagi gondjai

Anyagi tekintetben nem lehet oka panaszra: a Forbes magazin szerint ugyanis 2008-ban Cameron Diaz volt a legjobban fizetett hollywoodi színésznő.

Dia


            	Új év, új frizura
            	A 2012-es évet új, vagány frizurával és a tőle megszokott fiatalos lendülettel kezdte - ebben a sejtelmes ruhát a párizsi Valentino Show-n viselte.
            	Kapcsolódó cikk:
            	Cameron Diaz extra rövid szoknyában mutatta meg hosszú lábait »
            	 

Új év, új frizura

A 2012-es évet új, vagány frizurával és a tőle megszokott fiatalos lendülettel kezdte - ebben a sejtelmes ruhát a párizsi Valentino Show-n viselte.

Kapcsolódó cikk:
Cameron Diaz extra rövid szoknyában mutatta meg hosszú lábait »
 

Ezt is szeretjük
Fotó: