Cameron Diaz még sminkkel is meglepően csúf

A színésznő hiába pakolt arcára sok szépségápolási szert, vonzónak még így sem igazán nevezhető.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 36 éves amerikai színésznő, Cameron Diaz természetes szőke fürtjeivel és vakító kék tekintetével veszi le lábáról a pasikat, és úgy tűnik nem is kevés sikerrel.

Van mikor sugárzó szépségének nyoma sincs

Már több hónapja tart kapcsolata párjával, Paul Sculforrel és az esküvő után közös gyermekeket is szeretnének.

A fotó láttán azonban nehéz elhinni, hogy a ma sikeres színésznőként híressé vált sztár modellként kezdte pályafutását. Sminkkel vastagon borított arca kialvatlanságról árulkodik, és nem éppen egy finom szépség látszatát kelti.

16 évesen fedezték fel egy hollywoodi partin és nem sokkal később már az Elite Modellügynökségnél dolgozott. Bejárta a világot, és olyan cégek kampányaiban tűnt fel, mint a Coca-Cola, a Calvin Klein vagy a Levi's.

Bár szépsége nem nevezhető klasszikusnak, mégis mind a modell, mind a filmesszakma felfigyelt adottságaira karakteres arca miatt. Első filmszerepének válogatására egykori lakótársa, Carlos de la Torre videoproducer beszélte rá.

Nem volt önbizalma, de megszerették

Tapasztalatlansága ellenére tizenháromszor hívták vissza, míg végül megkapta Tina Carlyle szerepét a Maszk című filmben, Jim Carrey főszereplésével. A hirtelen jött siker és az elvárások megviselték a szőke színésznő egészségét, és gyomorfekélyt kapott.

Ezt követően csak kisebb produkciókban láthatták viszont rajongói, majd 1997-ben megtört a jég és visszatért az Álljon meg a nászmenet! című filmmel, Julia Roberts partnereként.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A Vanília égbolt, a Keresd a nőt!, vagy a Charlie angyalai csak néhány a színésznő óriási repertoárjából, legutóbb 2008-ban, a Míg a jackpot el nem választ című produkcióban nyújtott feledhetetlen alakítást.

Ezt is szeretjük