Évek óta nem láthattuk Cameron Diazt - Címlapon tért vissza a színésznő
Cameron Diaz néhány éve hivatalosan is nyugdíjba vonult.

cameron-diaz-alljon-meg-a-naszmenet-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cameron Diaz öt évvel ezelőtt szerepelt utoljára a filmvásznon, az Annie című zenés vígjátékban tűnt fel. Ezután bejelentette, hogy hivatalosan is nyugdíjba vonul, és nem vállal több szerepet, ugyanis már nem okoz neki örömet a forgatás.

Címlapon tért vissza

Tavaly úgy döntött, hogy a filmezés helyett kipróbálja magát a könyvkiadás területén: felcsapott írónőnek, és kiadta első könyvét, a The Longevity Book: The Science of Aging, The Biology of Strength, and The Privilege of Time-ot - azaz A hosszú élet könyve: az öregedés tudománya, az erő biológiája és az idő kiváltságát.

A sztár azonban most újra visszatért, habár csak egy kis nosztalgiázás végett, az Entertainment Weekly magazin ugyanis egy speciális kiadással készült a Valentin-napra, és összegyűjtötte az Álljon meg a nászmenet! egykori főszereplőit - köztük Cameron Diazt is. A színésznő Julia Roberts, Rupert Everett és Dermot Mulroney mellett pózol a címlapon.

Természetesen különálló fotók is készültek róla, melyeken egy rózsaszín, királylányosan habos-babos estélyiben pózol. Ugyan meglátszik rajta, hogy a forgatás óta eltelt néhány év, azonban még mindig remekül néz ki. A rajongók is örültek, hogy ennyi kihagyás után végre újra láthatják egykori kedvencüket - nem is győzték dicsérni a külsejét.

"Végre egy nő, aki büszke a ráncaira! Hollywoodban ez nagy szó. Gratulálok, Cameron, így is gyönyörű vagy", "Sajnálom, hogy nem filmezel többet, hiányzol, nagy kedvencem voltál", "A maszk óta te voltál a kedvenc színésznőm, gyere vissza, még mindig ott ég benned a tűz" - írták a lelkes hozzászólók.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük