Átlátszóban villantotta mellét a szolid Calista Flockhart
Nem sokszor láthattuk eddig, hogy villantott volna Calista Flockhart, mégis megmutatta formás mellét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Calista Flockhart a szolidabb hírességek közé tartozik, aki távol tartja magát a kínos közszereplésektől, de a magamutogatás és villantás sem igazán jellemző rá.


Emiatt aztán simán tanulhatna tőle a sok nyughatatlan híresség, akik egyszerűen képtelenek magukat visszafogni.

Nem húzott fel melltartót

Ezért is érdemel sokkal nagyobb figyelmet az a vérforralóan erotikus fotó, amin a 45 éves amerikai színésznő egy önmagához képest merész öltözetben látható, oldalán sármos párjával, Harrison Forddal.

Flockhart ugyanis nem húzott fel melltartót, minek következményeképpen aprócska mellei és mellbimbói szinte teljesen átlátszanak a ruha anyagán! Ez azonban a jelek szerint sem őt, sem pedig korosodó pasiját nem zavarja.

Sőt, az is elképzelhető, hogy a 67 éves Fordot titokban büszkeséggel tölti el, hogy milyen csinos menyasszonya van. Emiatt aztán nem is szól kedvesének, hogy esetleg egy kevésbé kihívó ruhát vegyen fel, mielőtt együtt indulnának el valamilyen rendezvényre.

Egy véletlen baleset révén találkoztak

Kapcsolatuk egészen rendhagyó módon kezdődött. 2002-ben találkoztak a Golden Globe-díj átadásán, ahol Flockhart véletlenül lelocsolta borral Ford életműdíját.

Egy héten belül pedig már randiztak, és azóta is boldogan élnek együtt, habár az eljegyzést egyelőre nem követte esküvő.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ford mellesleg ragaszkodott ahhoz, hogy az Indiana Jones negyedik részében Flockhart Jones professzor szerelmét játssza, amibe a producerek először bele is egyeztek, de végül kihagyták a filmből a színésznőt.
Ezt is szeretjük