Vénasszonynak néz ki smink nélkül Calista Flockhart
Az Ally McBeal sztárját, Calista Flockhartot sikerült a legrosszabb formájában lefotózni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán a kíméletlen nappali fény és a kialvatlanság az oka, de tény, hogy a 44 éves színésznő legelőnytelenebb arcát mutatta a kamerának. Nyoma sincs rajta annak a fiatalos bájnak, amit Calistától megszoktunk.

Calista arca rosszabb és jobb napjain

A leleplező fotó alapján nyilvánvaló, hogy kislányos alkata ellenére rosszabb napjain a színésznő is épp annyinak – vagy még többnek – látszik, mint amennyi valójában.

Pedig az amerikai sorozatsztárt épp fiatalos pofija és vékonysága miatt szokta kritika érni. Ez az oka annak is, hogy általában valós életkoránál jóval fiatalabb karaktereket játszik.

Sikeres sorozatszerepek és eljegyzés

Flockhart a New Jersey-i Rutgers Egyetemen tanulta a színészetet, de sokáig csak pincérnőként és fitness-oktatóként kapott munkát. Végül az Üvegfigurák című Tennessee Williams-darab hozta meg számára az áttörést.

A Broadway-siker után 1997-ben megkapta az Ally McBeal sorozat bolondos ügyvédnőjének szerepét, és ezzel bekerült a hollywoodi szépek és népszerűek szűk táborába.

Ami a magánéletét illeti, a színésznő a 66 éves Harrison Ford mellett találta meg a szerelmet. A pár idén Valentin-napon, hét év együtt járás után jegyezte el egymást.

Egyelőre nem lesz esküvő, mivel Ford éppen egy kórházi drámát forgat Brendan Fraserrel, Calistát pedig az ABC csatornához köti szerződés. Immár negyedik évadja alakítja a vérmes Kitty Walkert a Testvérek című – nálunk a Viasaton vetített - sorozatban.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Magánemberként mindketten aktívan jótékonykodnak, a színésznő jelenleg is a Peace Over Violence békeszervezet nemzetközi nagykövete. New Yorkban élnek, közösen nevelik adoptált fiukat, a nyolcéves Liamet.

Ezt is szeretjük