Tényleg leszbikus? Íme, a közkedvelt színésznő őszinte vallomása

A Dawson és a haverok két sztárja, Michelle Williams és Busy Phillips nem csak lelki jó barátnők.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már többször szárnyra kaptak olyan híresztelések, hogy Michelle Williams és Busy Phillips nemcsak a legjobb barátnők, de romantikus viszony is van közöttük.

Ezek a hangok csak még inkább megerősödtek Phillips legutóbbi interjúja után, ahol a melegek jogaiért kardoskodott, valamint barátnőjéről is beszélt.

Nem csak lelki jó barátnők?

A filmvilág fellegvárában, Hollywoodban szinte már legendásnak számít a két színésznő több mint egy évtizedes barátsága, és mindez pletykák tömkelegének a melegágya is.

Még a Dawson és a haverok tinisorozat forgatásán ismerkedtek meg, és azóta elválaszthatatlanok. Az utóbbi időben mind többször lehetett azt olvasni, hogy nem csupán barátság van közöttük, hanem romantikus érzelmek is.

A 33 éves Phillips legutóbb azt nyilatkozta, nagyon fontosak számára a melegek jogai, és harcol azért, hogy minden államban elfogadják az egyneműek házasságát.

Az interjúban rákérdeztek a Williamshez fűződő érzelmeire is, valamint arra, mennyi igaz abból, hogy leszbikus kapcsolatban élnek. A színésznő egy őszinte, mégis kitérő válasszal intézte el a kérdést.

- Olyan mélyen szeretem Michelle-t, ahogy csak ember szeretni képes - mondta.

Vonzódnak egymáshoz

Filmes berkekben az a hír járja, hogy a két színésznő elmondhatatlanul vonzódik egymáshoz, és lelki társként tekintenek a másikra. Úgy tudni, már akkor is nehezen tudják palástolni az egymás iránti érzéseiket, amikor együtt jelennek meg a nyilvánosság előtt.

Busy Phillips ugyanakkor azt mondta, Hollywoodban jószerével mindenkiről pletykálták már, hogy a saját neméhez vonzódik, van, akiről később valóban bebizonyosodott, hogy a hír igaz.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ám, ahogy ő látja, elég ellenérv az, hogy nem a barátnőjével él, hanem a férjével, akivel most már a második babájukat várják, Williams pedig Jason Segellel neveli Heath Ledgertől született lányát.

Ezt is szeretjük