Elhunyt a 70-es évek legnagyobb színésze - Burt Reynolds-ot gyászolják a kollégái
82 éves korában elhunyt Burt Reynolds.

burt-reynolds-meghalt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Burt Reynolds a hetvenes évek egyik legikonikusabb figurája volt: a színész az első szexszimbólumok egyike volt, akit imádtak a nők. Sajnos tegnap este szomorú hírt közölt a családja: 82 éves korában elhunyt a Smokey és a Bandita sztárja.

Így búcsúztak tőle a kollégák

A sztár egy ideje egészségügyi problémákkal küzdött: szívműtéten esett át, és már járni sem tudott. A kedélyállapota ennek ellenére a régi maradt, sőt, még így is a kamera elé állt - még Quentin Tarantino új filmjében, a Once Upon a Time In Hollywoodban is szerepelt volna. Halálának hírét az unokahúga, Nancy Lee Hess közölte a sajtóval:

- A nagybátyám nemcsak egy filmes ikon volt. Nagylelkű, szenvedélyes, érzékeny ember volt, aki imádta a családját, a barátait, a rajongóit és a tanítványait. A halála nagyon váratlanul ért minket - annak ellenére, hogy nem volt tökéletes az egészsége, erre nem számítottunk. Kemény volt. Olyan férfi volt, aki, ha eltört valamije a forgatás során, tovább folytatta a munkát. Ilyen ember volt. Sajnálom, hogy elment, már annyira várta a forgatást Tarantinóval és a fantasztikus szereplőgárdával - nyilatkozta.

Egykori kollégái is szerették Burt Reynolds-ot, az egyik első híresség, aki részvétet nyilvánított, nem volt más, mint Sally Field, akivel öt filmben is együtt dolgozott, sőt, sokáig egy párt is alkottak.

- Vannak az ember életében olyan pillanatok, amik kitörölhetetlenek, és sohasem fakulnak meg, hosszú évek után sem. Még mindig vibrálóan színesek az emlékezetemben, negyven év után is. Az évek, amiket Burttel töltöttem, ilyenek. Mindig a szívemben marad, ameddig csak élek. Nyugodj békében, barátom - üzente a US Weekly magazinon keresztül.

Arnold Schwarzeneggert is lesújtották a hírek - ő ezt írta a Twitter-oldalán:

- Burt Reynolds az egyik példaképem volt, a hősöm. Ő mutatta meg, hogyan lehet valaki sportolóból híres színész - mindig inspirált engem a története. Remek humora volt, nézzétek csak meg a Tonight Show-s videóit! Részvétem a családjának - posztolta.

Sylvester Stallone is részvétet nyilvánított a közösségi oldalán:

- Szomorú nap a mai, ugyanis búcsút kell vennem egy jó baráttól, Burt Reynolds-tól. Emlékszem, amikor 1979-ben odajött hozzám, és azt mondta, hogy őt kellett volna felkérnem a Rambóban Trautman szerepére. Mire azt válaszoltam: "Ember, az képtelenség lett volna, túl drága és túl híres vagy, és még keményebb, mint maga Rambo! Nagyot nevetett rajta. Remek humora volt, imádtam a társaságát. Nyugodj békében, barátom - írta az Instagram-oldalán.

Ezt is szeretjük