Pucérra vetkőzött a dögös vámpírvadász, Sarah Michelle Gellar
A szexi színésznő ismét megmutatta bájait, ám ezúttal nem pusztán magamutogató célzattal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarah Michelle Gellar, akit leginkább Buffy-ként, a ’90-es évek matinéhorror-sorozatának szexis vámpírvadászának szerepe végett ismerhetünk, most jótékonyságból vetette le ruháit.


A meztelen képek a Vazelin kampányának keretén belül készültek néhány hónapja, és a szép színésznő most úgy döntött, árverésre bocsátja azokat.

Pucérkodás jószándékból

Érdekesség, hogy állítólag a sztár eredetileg egy fekete kis ruhácskában pózolt, csak később varázsolták a digitális technika segítségével pucérrá.

Persze valószínűleg az sem okozott volna túlságosan nagy gondot a harminc éves szépségnek, ha tényleg öltözék nélkül kellett volna a fotós lencséje elé állnia.

A hölgyről ugyanis jónéhány dögös címlapfotó megjelent, többek között a Cosmopolitan, az FHM és a Glamour magazinokról is mosolygott már az olvasókra.

Emellett pedig 2000 óta szinte minden évben szerepel valamelyik férfimagazin százas dögös csaj-listáján, sőt, a Maxim magazin az Év asszonyának választotta 2008-ban.

Mindezeken felül pedig igazán vérforraló csókba bonyolódott az 1999-es Veszedelmes viszonyok tinédzser-átiratában, a Kegyetlen játékok című thrillerben partnernőjével, Selma Blairrel, amelynek láttán bizonyára sok ifjú zárta szívébe a dögös sztárt.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A mostani meztelen fotójával ezer fontot – mintegy 310 ezer forint - sikerült összegyűjtenie egy bőrbetegek számára létrehozott szervezetnek – ezzel olyan sztárokhoz csatlakozva, mint Dave Navarro rocker és Leila Ali, a boxoló Muhammad Ali lánya, akik korábban ugyancsak felajánlották pucér fotóikat árverezésre.

Ezt is szeretjük