A világ legbüdösebb hírességei
Azt gondolnánk, a sztárok kínosan ügyelnek a személyes higiéniára, de összeállításunkból kiderül: közel sem így van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney Spears

Az egykori pophercegnő bőrének és szájszagának sem tett állítólag jót a gyorséttermi szemétkaja: egyszer egy ismerőse finom célzásként vett neki egy rágóval teletömött táskát.

A rossz leheletnél is kínosabb eset érte egyszer az énekesnőt egy repülőn: a Los Angelesből New Yorkba tartó, alaposan elfáradt Britney pihentetésül lekapta cipőit, de a kiáradó szag kisebbfajta helyi lázadást váltott ki a fedélzeten.

- Borzalmasan bűzlött a lába. Egy nő szólt először a stewardessnek, aztán másik három vagy négy utas is panaszkodott. Végül az egyik légikisasszony odament hozzá, és udvariasan megkérte, hogy húzza vissza a cipőit. Nagyon zavarba jött, teljesen elvörösödött, és azt mondta, hogy a cipő nem szellőzik elég jól – mesélte el a kínos esetet egy utas a Sunnak.

Jim Morrison

A Doors legendás, fiatalon elhunyt énekese a ’60-as évek végének egyik legnagyobb szexszimbóluma volt, a lányok pedig megőrültek érte: persze mágikus kisugárzását ellensúlyozhatta szörnyű kipárolgása. Az állandóan bőrcuccokban flangáló Morrisonra szinte rákövültek ruhái, a szag pedig éppenséggel nem volt kellemes, mint ahogy a pályatárs, a Morrisont jól ismerő Alice Cooper elmesélte egy rádióinterjúban:

- Jim Morrison remek srác volt, fantasztikus dalokat írt, és a csajok döglöttek érte. No de a szaga! Azt már körülbelül egy háztömbről lehetett érezni, ha épp rosszabb napja volt. Ha a bőrkabátját ledobta a földre, az megállt a megkövült kosztól, mintha acélból lett volna. Persze mondjuk én sem voltam sokkal jobb, hisz én is mindig csak bőrökben jártam. Ha mellettem, Jimi Hendrix vagy Morrison mellett meggyújtott volna valaki a gyufát, a saját kipárolgásunk alighanem lángba borított volna minket – emlékezett nevetve.

Brad Pitt

Kapaszkodjon mindenki: a világ egyik legszexisebb férfija a pletykák szerint nem a személyi higiénia világbajnoka! Pittről évek óta pletykálták, hogy nem a fürdés a kedvenc szabadidős elfoglaltsága, aztán egy évben megkapta a világ legbüdösebb híressége címet is!

Debütáló filmjében az ifjú Bradet kollégái egy idő után arra kérték, hogy ugyan, tegyen már valamit szaga ellen. A színész egyszerű megoldásként a mosdás helyett inkább besétált egy Calvin Klein butikba, és vett magának egy méregdrága, 3600 dolláros vadonatúj inget. Azóta Jennifer Aniston és Angelina Jolie alaposan kikupálták, bár egy alkalommal még Jolie is panaszkodott kedvese kissé túlzott testszagára.

Amy Winehouse

A drog- és alkoholfogyasztásban alighanem regionális csúcsokat döntögető angol énekesnő szintén nem a tisztaság büszke zászlóvivője: persze amikor valaki hetekig a drogtanyává züllesztett lakásán fetreng hasonszőrű barátaival, mi jót lehet várni?

Nyaralásán készült fotói állandóan viselt balettcipői fölött helyes kis koszperemet tártak fel, legutóbbi szállodai tartózkodása után meg a szobalányok kis híján elmenekültek takarítás helyett. A lezüllesztett lakosztályban mindenfelé állott szagú fehérnemű hevert, a kádat órákig kellett sikálni, a lefolyót meg eltömítette a kihullott hajtömeg. Winehouse-nak végül néhány ezer fontos számlát küldtek ki a szoba rendbehozatala után.

Pete Doherty

Az angol zenészek közül tán csak a Babyshambles frontembere az egyetlen, aki kábítószerezésben állja a versenyt Amyvel: a teljesen szétütött fejű énekes ráadásul a tisztálkodással is körülbelül ugyanannyit törődik, mint kolléganője.

Doherty körmei hírhedten retkesek, átöltözni meg viszonylag ritkán szokott. Mikor egy rádióműsorban ajándékba kapott egy gyönyörű gyapjúpulóvert, nagyon megörült neki, annyira, hogy gyakorlatilag napokig másban sem lehetett látni.

Előbb a Glastonbury fesztivál hírhedt mocskában fürdette meg kissé a pulcsit, majd némi crack- és dohányfüstben pácolta, ezek után pedig minden további nélkül az erősen szagló ruhadarabban ment el az ezt valószínűleg kissé nehezményező Kate Moss-szal egy elit szórakozóhelyre.

OLVASD EL EZT IS!

victoria beckham lead7
  • katie holmes
  • victoria beckham

Pattanások, herpesz, zsíros haj

Ezt is szeretjük