Így változott Bud Spencer az elmúlt 60 évben! Fiatalon imádták a nők
Ritkán látott fotókon a spagettiwestern ikonikus sztárja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bud Spencer, vagyis Carlo Pedersoli október 31-én ünnepli a 86. születésnapját. A spagettiwesternek egyik legnépszerűbb sztárját nemcsak hazájában, Olaszországban imádják, hanem Európa számos más országában is. Legnagyobb rajongói mégis talán a németek és mi, magyarok vagyunk. Leghíresebb filmjei közé tartozik Az ördög jobb és bal keze, Az angyalok is esznek babot, a Piedone, a zsaru, a Különben dühbe jövünk és a Banános Joe.

Ahogy azt sokan tudják róla, fiatalkorában profi úszó és vízilabdázó volt. Bár számos nagy sikert ért el a sportban, 1957-ben, mindössze 29 évesen úgy döntött, visszavonul. A filmezés ekkor már jelen volt az életében, 1949 és 1960 között számos filmalkotásban szerepelt, de ezek még nem hozták meg számára az igazi áttörést.

A színészlegenda 1960-ban nősült meg, feleségével, Maria Amatóval idén ünneplik az 55. házassági évfordulójukat. Három gyermekük született, Giuseppe, Christine és Diamante. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jóképű férfi volt fiatalkorában Bud Spencer! Lapozd végig a különleges fotókat!

Így változott Sophia Loren az elmúlt 50 évben!

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan változott az ötvenes, hatvanas és hetvenes évek egyik legszebb és legnépszerűbb sztárja, Sophia Loren! Kattints a fiatalkori és friss fotókért!

Ezt is szeretjük