Bud Spencer komoly leckét adott Hajdú Péternek az életről! Nem fél az elmúlástól
Hajdú Péter a színészlegenda otthonában készítette az interjút.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 műsorvezetője, Hajdú Péter olaszországi otthonában kereste fel a színészlegendát, a 85 éves Carlo Pedersolit, vagyis Bud Spencert, hogy exkluzív interjút készítsen vele.

A beszélgetés során sok mindenről szó esett, köztük a színész kedvenc ételeiről is. Kiderült például, hogy Bud a való életben ugyanúgy imádja a hagymás babot és a spagettit, mint a filmjeiben. Elárulta, ennek ellenére meglehetősen nehéz volt felvenni az evős jeleneteket, mert ha valami hiba történt, az egészet újra kellett venni, és újabb tál babot kellett legyűrnie. Mint mondta, egyszer 20 tányérnyit evett meg ebből az ételből. Nem véletlen tehát, hogy időskorára az lett a mottója, hogy: "Eszem, tehát vagyok."

Nem fél a haláltól

Hajdú Péter később arról kérdezte Bud Spencert, hogy mit gondol, miért imádják Magyarországon és máshol a világon a mai napig a filmjeit, amire a színészlegenda szerény és nagyon tanulságos választ adott.

- Az egyik ok talán az lehet, amivel a világon szinte mindenki találkozott már. A filmjeimben, ahogy az életben is, az egyik oldalon vannak a becsületes emberek, a másikon pedig azok, akik kihasználják őket. Amikor azt mondom, becsületesek, azokra a munkásokra gondolok, akik kétkezi munkával keresik meg a kenyerüket. Velük szemben pedig ott a másik oldal, akiket nevezzünk most úgy, hogy szélhámosok, akiket csak a pénz érdekel, és nem törődnek vele, hogyan szerzik meg. Na, ők azok, akik Bud Spencernek nem tetszenek. Mindig vannak olyanok, akik a szegényeken élősködnek, de ekkor jön Bud Spencer, elcsépeli ezeket az alakokat, és igazságot tesz. Néha, amikor a saját filmjeimet nézem, mindig van a közönségben olyan, aki előre mondja: "Most figyeljetek! Most végre megmutatja nekik ez a nagydarab fickó!" Ez Bud Spencer sikerének a titka - árulta el végtelenül őszintén a színész.

Ezután a magyar műsorvezető a színész 55 éve tartó házasságára terelte a szót, és megkérdezte, nehéz volt-e mindig fenntartani azt a harmóniát, amelyben most élnek. Erre Bud szeme könnybe lábadt, és elmondta, egyáltalán nem volt az, mert a felesége, Maria egy nagyon különleges személy, aki a biztos hátországot jelenti a számára.

Még azt is elárulta, hogy a nejét otthon csak Tanknak hívja, olyan karakán asszony. Az évek során pedig arra is rá kellett jönnie, hogy nem az a legfontosabb a kapcsolatukban, hogy a nő szeresse őt, hanem fordítva. Ő pedig az évek előrehaladtával csak egyre jobban szereti Mariát.

- Nagyon szeretem. Hogy ő szeret-e, azt nem tudom, de bízom benne - mondta Bud Spencer még mindig kissé könnyes szemmel Hajdúnak.

- Nagyon sok férfi elvárja, hogy szeressék és tiszteljék, de közben tök hülyék, és ezt soha nem fogják megtudni és megérteni - tette még hozzá.

Ezt követően az elmúlásról kezdek beszélgetni, amiről a színész úgy nyilatkozott, bár nem sietteti az idő múlását, azért már nagyon kíváncsi, hogy mi várja a halál után.

- Nem fél? - kérdezte Hajdú.

- Mitől? Mi csak álmodjuk az életünket, minden ezután fog történni. Hihetetlen dolog ez, nem is gondolunk bele. Bárki, férfi vagy nő, amint megszületik és az anyja méhéből a világra kerül, máris halálra van ítélve. Attól kezdve csak az álom kezdődik. Vannak szép álmok, gyönyörűek és vannak csúnyák és rettenetesek. Szörnyű, hogy vannak, akik már két-hároméves korukban meghalnak. De mi is meghalunk, és minden csak utána kezdődik - válaszolta bölcsen a színész.

Az interjú végén Hajdú Péter meghívta Magyarországra az imádott sztárt, aki örömmel elfogadta, de azt is hozzátette, nemrég épült fel egy rémes betegségből, így most még gyenge, nem tud utazni.

Leadkép, Facebook-kép és Főkép: TV2/Frizbi

Ezt is szeretjük