Viszonya volt Diana hercegnővel? Bryan Adams először reagált a pletykákra
A világhírű énekes húsz év után először válaszolt a Dianával kapcsolatos kérdésekre.

diana-hercegno-bryan-adams-viszony-pletykak-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő és a Summer of '69 énekese, Bryan Adams hosszú éveken át szoros barátságban álltak egymással - sokak szerint viszont jóval többek voltak egyszerű puszipajtásoknál.

Bryan Adams különös választ adott

A világhírű énekes húsz év után először reagált a pletykákra, a Watch What Happens Live című műsorban mesélt kettejük kapcsolatáról. A műsorvezető nem hagyhatta ki a szívek hercegnőjével kapcsolatos kérdést:

- Komoly pletykaáradat szólt arról, hogy volt valami közted és Diana között... Az inasa azt mondta, hogy jó párszor látott téged besurranni a Kensington-palotába. Milyennek írnád le kettőtök kapcsolatát?

- Jó barátok voltunk. És szó sincs besurranásról, csupán időről időre felbukkantam nála - válaszolta a házigazda kérdésére.

diana-hercegno-bryan-adams-viszony-pletykak-nagy

- Szóval barátság volt némi extrával? - célozgatott a műsorvezető.

- Mi csak... szóval mi nagyon jó barátok voltunk - vágta rá az énekes.

A rajongók között persze rögtön beindult a találgatás - a Twitteren erről témáztak egész nap, ugyanis mindenki próbálta célzásnak tekinteni az énekes akadozva kinyögött mondatát. Szóval, hogy mi történt köztük, arra továbbra sem kaptunk választ - egyelőre úgy tűnik, hogy tényleg csak közeli barátok voltak.

Így nézne ki Diana hercegnő, ha még élne

A GreatSeniorLiving grafikusai Photoshop segítségével jósolták meg, hogy nézne ki a szívek hercegnője, ha még életben lenne. Nézd meg a szívszorító fotót!

Ezt is szeretjük