Ez a csinos, barna hajú nő Bruce Lee lánya! 4 éves volt, amikor az apja meghalt
Shannon Lee nem hagyja, hogy elfelejtsék édesapját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Lee tragikusan elhunyt fiáról, Brandon Lee-ről mindenki hallott. Ám azt már kevesebben tudják, hogy a legendás kung-fu-sztárnak volt egy lánya is.

Bruce Lee és Shannon
Shannon Lee

Shannon Lee 1969-ben született, négy évvel később, mint bátyja, Brandon, édesanyjuk Linda Lee Cadwell, akit a színész 1964-ben vett feleségül.

Nem lett belőle színész

A már 45 éves Shannon megpróbálkozott a színészettel is, de leginkább a producerkedéssel foglalkozik, ezenfelül a Bruce Lee Alapítvány vezetőjeként mindent elkövet, hogy édesapja emlékét és munkásságát megőrizze és továbbadja az elkövetkező generációknak.

Egyebek közt iskolai programokat  szerveznek, ahol a gyerekeket megismertetik édesapja életével, így erősítve bennük, hogy ne adják fel álmaikat.

Mindemellett pedig igazgatója a Bruce Lee Enterprisesnak, miután 2008-ban visszavásárolta a Universal Studiostól a Bruce Lee-filmekért és magáért a Bruce Lee márkáért járó jogokat. Azóta a Bruce Lee név több termékhez is kapcsolódik, a ruházattól kezdve az italokig.

Bruce Lee kávé is van már

Legutóbb hétfőn jelentette be Shannon Lee egy sajtókonferencián, hogy piacra dobják a Bruce Lee instant italokat - a kínálatban kávé, tejes tea, citromos tea és forró csoki is szerepel. Úgy véli, hogy a Bruce Lee név garancia arra, hogy az emberek bízzanak a termék minőségében, és ne feledkezzenek el édesapjáról se.

Shannon Lee a Bruce Lee instant italokkal

Az apropó, hogy Bruce Lee éppen ma, november 27-én lenne 74 éves - a hongkongi sztár életéről és haláláról itt olvashatsz bővebben.

Bruce Lee és felesége, Linda Lee Cadwell
Linda, Shannon és Shannon kislánya, Wren

Shannon Lee egyébként jó kedélyűnek és energikusnak írja le édesapját, aki nagyon szeretett játszani a gyerekeivel. Bár csak villanásokra emlékszik belőle - négyéves volt, amikor apja meghalt -, emlékei szerint melegszívű édesapa volt. Shannon egy ügyvédhez ment feleségül 1994-ben, egy kislányuk született, Wren már 11 éves.

Akcióhősök lányai

Nézd meg Dolph Lundgren, Sylvester Stallone és mások gyönyörű lányait!

Ezt is szeretjük