Bruce Willis lánya felrobbantotta az Instát - Tallulah és a színész fotóját ezért imádja mindenki
Tallulah a karanténból posztolt, hogy feldobja a követői napját.

bruce-willis-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Willis már hetek óta házi karanténban van három idősebb gyermekével, illetve exfeleségével, Demi Moore-ral. Szemmel látható, hogy az ő családjukat csak még közelebb hozta az elszigeteltség, hiszen sorra töltik fel a vicces, cuki vagy épp szívet melengető képeket és videókat.

A színész 26 éves lánya, Tallulah időről időre megmutatja követőinek, hogy telnek a napjaik otthon. Április 8-án egy videót posztolt arról, hogyan borotválta kopaszra őt édesapja, most pedig egy közös szelfivel robbantotta fel az Instagram-oldalát.

Bruce Willis és Tallulah közös fotója

A képen épp a kanapén ücsörögnek, miközben ő egy Die Harder feliratú pólót visel, utalva ezzel az 1988-as ikonikus akciófilmre, amelynek apja volt a főszereplője. A poszt alá csak annyit írt, Father, azaz Édesapa.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

father

tallulah (@buuski) által megosztott bejegyzés,

A rajongók imádták, hogy milyen laza az apa-lánya páros. Volt, aki egyenesen kijelentette, ez a kép a kedvence az interneten. A 65 éves sztár jelenlegi felesége, Emma Heming sem tudta szó nélkül hagyni.

„Annyira szeretlek mindkettőtöket” - írta a kommentszekcióba.

Ő Los Angelesben vészeli át a koronavírus-járványt két közös csemetéjükkel, a nyolcéves Mabellel és az ötéves Evelynnel, míg férje Sun Valley-ban maradt erre az időre. 

Szerencsére az egész család jól kijön egymással, és nyoma sincs féltékenységnek. Az akciósztár kedvese egy cseppet sem bánja a kényszerhelyzetet, amelyre azért volt szükség, mert a sármőr épp látogatást tett Demi Moore-éknál, amikor bejelentették, hogy az idahobeli településen is megjelent a Covid-19. Ezután úgy vélték, az a legészszerűbb döntés, ha ott marad velük, amíg elül a világjárvány.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones lánya

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones az egyik legösszetartóbb sztárpár, 2000 óta élnek boldog házasságban. Két gyermekük született, Dylan 2000 augusztusában, Carys 2003 áprilisában látta meg a napvilágot. Kisebbik gyermekük ma ünnepli 17. születésnapját.

Ezt is szeretjük